- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Tegnap a mi autónk előtt is át akart futni egy állatfaj. Azt hiszem valami részeg disznó volt, viszont az biztos, hogy 100 méteres olimpiai bajnoknak képzelte magát. Szerencsére a heves dudaszó miatt ez a kényszerképzet hamar elillant az üres fejéből. Nem lett volna fasza elütni.
-
frame>24
addikt
Múlt héten előttem is át(akart)futni egy róka, de lepattant a bal első kerékről...(evil I am)
(jah, már esély sem volt kitérni, etc.)És a héten is volt egy vicces róka koma, de azt már fáradt vagyok teljességében kifejteni, a lényeg az volt, hogy odasompolygott halpucolásánál az udvarba, és nem akart elmenekülni, a leghangosabb kergetés hatására sem... (Balatonon vót)
Kapott halmaradékot, majd egész este a szomszéd macskávcal karöltve (!) ott kempelt a pucoló asztal mellett, hogy kap-e még valamit...
(ennek ellenére nem tűnt veszettenek, valszeg csak kegyetlenül éhes volt, és fiatal is, ezért nem félt.)
Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest