- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
válasz
ngabor2 #39221 üzenetére
Így első blikkre egy szétszedés, portalanítás, procihűtő-igazítás esetleg újrapasztázás nem fog ártani neki, mert tényleg túlmelegedésnek tűnik.
Sempron vagy Turion van benne?
Előre ezer bocs és harmincezer anyamedve, de ezt beírom oda is.
Bubu: Éreztem én, hogy ezt nem hagyod ki...
Szia, rarri!
-
kételkedem
addikt
válasz
ngabor2 #38915 üzenetére
Kéxarvas: ha megteheted, feküdj! Én dolgozom, nem fekve
Huszárosat Neked is!
Mai napra szánt gondolatébresztő:
"Miben hittem a hatvanas években? Mindenben. Abban, hogy csak szerelemre van szükségem. Abban, hogy a drogok jobb emberré tesznek. Abban, hogy Mao nagyszerű. Abban, hogy a magántulajdon rossz. Abban, hogy a szüleim nácik, és szörnyűek. Abban, hogy a Dél-vietnámi Nemzeti Felszabadítási Front jó ügyért harcol. Abban, hogy Lyndon Johnson elhatározta, hogy kiírtja a négereket. Abban, hogy Yoko Ono művész. Abban, hogy Bob Dyilan zenész. Abban, hogy örökké fogok élni, de legalábbis 21 éves koromig. Abban, ha hosszú a hajam, azzal az igazságtalanság és a szegénység ellen harcolok. Hittem mindenben, amit nem a szüleim mondtak." /P.J.O'Rourke/
ui: ki az a máyköl
-
Racecam
nagyúr
válasz
ngabor2 #38688 üzenetére
Van egy hiba, innen bentről, ami hozzászólások elküldésekor jelentkezik.
Eddig, ha ilyenkor visszaléptem, mindig ott volt a megírt szöveg a hozzászólásablakban.
Persze ezek általában rövid egy soros hsz.-ek, ahogy tanácsoltad. Naná, hogy akkor veszik el, amikor egy litániát írtam. -
Pisztillus
senior tag
válasz
ngabor2 #37923 üzenetére
Az már egyszer szentigaz, hogy a gyógyszerészek kémiai alapképzése egy nagy nulla. Ebből kifolyólag az sem kispajtás, amit a laborban művelnek, tisztelet a kivételnek. Diploma után hat évig bent maradtam az egyetemen, mint oktató, tudom, miről beszélek.
A durrogtatást mi ezen a szinten gyorsan abba is hagytuk - még mielőtt valami komoly lehetett volna belőle.
Bon3ss, Tope: Egészségetekre!
-
Pisztillus
senior tag
válasz
ngabor2 #37870 üzenetére
Úristen, most akkor mit vettem a nyakamba...
Egy Kékszarvas fog világgá kergetni?
Félre a tréfával: én már akkor sem hittem az ilyen versengésben (ami képes volt tényleg ellenségeskedésig fajulni), meg most sem. Amúgy meg a sulid névadója által írt könyvek még mindig a szakma bibliái...
Tope: Amíg itt vagyok (mert ugye Kékszarvasról kiderült, hogy az ősellensége vagyok
), addig gyorsan ideírom, hogy talán nem lesz az. Bár a kezdés nem gyenge, az igaz...
Ngabor2: Amúgy meg végre egy kolléga! Mert ugyan gyógyszerész vagyok, de a középfokú végzettségem vegyész. Ez pedig régen is, de most is sokat segít, nem bántam meg, hogy így lett...
-
1010
őstag
válasz
ngabor2 #37473 üzenetére
hat igen de az a furcs hogy pont veletlenul dirket abban a topikban tamad neki is mondanivaloja,lehet hogy egy kripli aki egesz nap a vastudoban gepezik es vegig megy az osszes topikon.
hat igen valaki az osszes topikonj megy vegig
valaki meg az osszes csajon a munkahelyen -
rarri
senior tag
válasz
ngabor2 #37383 üzenetére
Nem tudom, mi Race véleménye az én okosságomról.
Szerintem ha tetszem neki, vagy kedvel, akkor nem ezért teszi.
Tim: Nahát!
Felőlem azt mondasz amit akarsz, amíg nem rám mondod!
Rafi:értem. Gondoltam hogy van valami háttere. Azok a lányok jönnek akik az iwiweden vannak?
Hűha, idő van, mennem kell! Majd jövök!
-
rarri
senior tag
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2 #36555 üzenetére
bazze, tegnap jött az egyik beszállító tárgyalni franciaországból, mármint a beszállító tulajdonosa, és a minőségügyi igazgatónk(japán) a tárgyalás közepén simán bealudt ülve
egyébként reggel 7-re már bent vannak, és este 8-9 körül még bent vannak. De a családjuk otthon japánban, most végülis tényleg, minek mennének itt haza...nekik a munka az életük.tope: "ha jól megfizetik"... na hát ez a japóknál szintén egy érdekes kérdés...
Maradjunk annyiban, hogy fizetik. De nem jól, és nem meg.
-
-
NoLF
veterán
válasz
ngabor2 #36042 üzenetére
vagy akár a 0,75ös Leffe...
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- BMW topik
- Ingatlanos topic!
- Eredeti játékok OFF topik
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest