- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
Mert Energizer békák tovább élnek, mint a szén-cinkesek!
-
BlacKSouL
addikt
Húú, bazzzmeg Fábryban azok a mellek... pillanatra nekiállt golyózni a szemem (is), de ... ááá, nincs de
no compromissum
-
Pisztillus
senior tag
válasz
neduddki #43395 üzenetére
Az szép. A szövegértésről: Ő sem olvasott Rejtő-t, így kihúzta az IJB+ kártyát...
Ez az idő mindenkit megkavar. A héten már párszor voltam azon a ponton, hogy hű leszek az egyetemi becenevünkhöz. Az meg nem más, mint: Okleveles Népirtó.
1010: Akkor ezt a sorozatot sem kerülte el az új sorozat átka, szériahibák, stb. Meg kell várni, míg ez is kiforrja magát. Úgy tűnik, a szépség nem minden (ez is relatív, nekem kivételesen tetszik a külcsín). Ami az Intel-re váltást illeti: ebben nem tudok nyilatkozni, PPC-s és Motorola-s macival nem volt dolgom, s valószínű, hogy nem is lesz. -
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun #43392 üzenetére
HI!
aszem provatban ez vot az elso:- )))
udv
neduddki
p.s. Meregkevero: tegnap tutta meg egy esmeros /aki mar jar egy jo ideje elveszkedni hozzam:- )))/ hogy O szemejsjesn ismeri neduddki-t csak eddig nem tutta:- )))
mod: megvan: Szoval kivolt az aki felajnlotta hogy fogyasztast mer neekm alman? /azotas em jeeltkezt:- (/
MEregevero es Motkany: fronthoz: hat nekem ma meg a szokasosnal is jobban arra ment es azt csinata a labam amit akrt, nem aszt amit en:- (
-
1010
őstag
válasz
Pisztillus #43386 üzenetére
kijelzo,az ugy szar ahogy van
10bol 10 hibas
mindegyik produkal valami tft hibat kisebbet vagy nagyobbat,az uj17es azert nem mutattak be mert az annyira gyenge lett hogy inkabb gyartjak a regit tovabb,
borul az egesz,eleve intel procit tenni mac be
hat hol elnek ezek,
szar intel lehuzza a macet
regi idokbe
gyorsabbak voltak a mac ek mint az inteles gepek, -
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #43390 üzenetére
Van elfekvőben egy 600-as és egy 700-as Celeronom - ha gondolod
Ha jól szétnézek, akkor alighanem lelek még itthon valahol egy 850-es Duront is - bár az már ugye a konkurens gyártótól - ezen kívül van még itthon egy slot1-es 350-es Pentium, ha minden igaz és még pár MMX is akad, ha jól rémlik
Ja - én már alszok - szóval ég Veletek
-
neduddki
nagyúr
válasz
Pisztillus #43381 üzenetére
HI!
AGftatok a kezem ala konyorgom agyato a kezema la:- )))
udv
neduddki
mod: nem is mondam: egy faantikus taa provatban enekm sdesett hogy irjak norlaisanm valszoltam, de azota si habyagol:- )))
Qva elet a pIII700amat tovabbra sem tanalom:- (
meg vmit akrtam de effelejtttem;l- (
mod: nekem igen, Nektek igen, es vegul si nem hinnem hogy Motkany reklamanlan:- )))/vagy naghyon meglepodnek/
Tugygyukinek szeretnek uzennyi, hogy kapja be aNagyLabamujjat!!! /ha olvasado akkor felhivnam a figyelmed hogy nem a piz miatt hanem me..../
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #43386 üzenetére
Front lenne? Anyukám remekül van, pedig ő aztán megérzi ezeket a francokat. Én eddig nem éreztem, remélem nem is fogom. Más lehetőség nincs?
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Bubu79 #43382 üzenetére
Jó pihenést!
Ami Winner vérnyomás (és vércukor) ingadozását illeti, biztos, hogy belejátszik a napok óta a kertek alatt kavargó ciklon, és annak is a melegfrontja.
1010: A MacBook Pro zsanér és tapipad problémájáról hallottam, Te tudsz még ezen kívül is valamit? Mondjuk már eleve gyanús, hogy lassan egy hónapja egy darab sincs - a bemutató darabokon kívül - a nem lokalizált változatból sem. Amúgy én le fogok csapni egy ilyen kifutó szériás, akciós modellre.
Kételkedem: Lehetsz, ezennel kineveztelek!
Jó éjt Neked is!
Winner: Nem az a klasszikus front, amit megszoktunk, hanem az átlagosnál melegebb időt okozó, afrikai eredetű légtömegek beáramlása, ami melegfront jellegű hatással jár. Van aki erre is érzékeny, van aki csak a klasszikus frontra (mert az nagyobb légnyomásváltozással jár). Hétvégére viszont hidegebb levegő jön (már holnap érkezik, "szivárog" az első hullám), remélhetőleg ennek hatására elmúlnak a tünetek.
-
kételkedem
addikt
válasz
Lehetek segéd felcser?
Én is lefekszem, két hét szabi után holnap dolgozni megyek
Jó éjt nektek!
-
Bubu79
addikt
válasz
Jó éjt Gyerekek!
Búcsúzik a Bubu mára
Bújjatok ti is be
A jó puha meleg ágyba...Ha inkorrekt lenne a szöveg, vagy rossz lenne a tagolás, nyugodtan lehet reklamálni, úgysem fog történni ez ügyben semmi, mert beszámíthatatlanságomra- és hajlott koromra való tekintettel nincs az a bíróság, aki elítélne a nyugalom megzavarása miatt...
Szóval Pupákok - álmodjatok képeket
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #43335 üzenetére
Nincs mit kijavítani, Winner-nek valóban a vércukorszintje ugrál, de valószínű, hogy a vérnyomással együtt.
-
Ramius
őstag
válasz
kételkedem #43375 üzenetére
-
1010
őstag
steve laba aalol kicsuszott a talaj
-
bnss
veterán
Jó éjt, lefáradtam ma, irány pihenni.
-
Bubu79
addikt
válasz
FehérHolló #43370 üzenetére
Khm. Először is rakd el szépen az ataridat a szekrénybe - ilyen zenét legutóbb abból hallottam ( legalábbis az eleje olyan volt, a többihez meg nem volt cérnám ) és meséld el szépen, hogy mi ez a szuicid dőreség - ami nem mellesleg gyilkos indulatokkal párosult.
Szia lakisoft!
-
Ramius
őstag
válasz
kételkedem #43367 üzenetére
Akkorse
-
FehérHolló
veterán
Ilyen kedvem van, nem tehetek róla: [link]
Az autópályán meg majd beleütközök az első szerencsésbe és akkor ott lesz a vége. -
lakisoft
veterán
Jó estét Hölgyeim és Uraim!
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #43367 üzenetére
Kissé paranoid benyomást kelt - továbbá nem tudom hogyan jött a képbe a Chip magazin - azon kívül, hogy amíg vettem, fel-fel bukkant benne időnként egy egyoldalas ajánló, ami a PH!-ra mutatott...
Gondolom barter lehetett, mert rémlik Chip magazinos hírdetés is még régről - de hogy annak a fóruma lenne a PH! - azért erős csúsztatás
-
Ramius
őstag
Enyém. Nem adom
-
Bubu79
addikt
válasz
FehérHolló #43362 üzenetére
"Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás." - Albert Einstein
-
Ramius
őstag
Rendeltem egy WD Passport vinyót. Örüljetek velem együtt
-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló #43357 üzenetére
Teszed el, de rögtön!!
Ide lányok is járnak!!
Asszonyokról nem is beszélve! -
FehérHolló
veterán
faszkivan.
-
Racecam
nagyúr
válasz
kételkedem #43351 üzenetére
Köszi, sokat segítettél.
-
1010
őstag
tok gaz az oreg steve,hadja ezt
-
1010
őstag
szarok az uj mac notik
ne vegyetek,
valaki irta hogy kar vanni mar nem tom ki volt
de regit vegyen,lehet emg kapni osk helyen bontaltnaul vagyis ujan,
macbook airt lehet ujan de a tobbit ne -
Racecam
nagyúr
Meló nagyrésze letudva, vót valami?
(Bár erre a kérdésre nem szokott senki válaszolni...)
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #43338 üzenetére
Ízirájder öcsém, ízirájder
Hát - nem éppen kapkodó idegbeteg a PH! - lehet, hogy TV-zés lesz a vége...
-
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun #43337 üzenetére
Mutasd meg ki az úr a házban!
"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van és ne legyek kemény? " -
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #43335 üzenetére
De nekem ne ugráljon, maradjon nyugton
-
Bubu79
addikt
Nem érted a koncepciót - a lényeg nem az, hogy szem előtt legyenek, hanem hogy a monitor teteje meleg
Általános jelenségnek tűnik [link]
Bakker bundás állatok, de úgy szeretik a meleget, hogy az valami félelmetes...
Van, hogy a radiátort is fűtik
Az uzsgyi pedig szakállas - csodálom, hogy még nem hallottad
Eh - látom Kételkedem is írta már...
-
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun #43333 üzenetére
Minden bizonnyal a vércukor szinted ugrál le-fel.
Hátha pisztillus is olvassa, és kijavít, ha esetleg tévednék.Bubu: a jó meleg CRT monitor tetejét nem véletlen szeretik a macskák
-
Winner_hun
félisten
Hu
Nyakamtól valami bizsergés indult, elkezdtem szédülni, ajulásközeli feeling, jött egy jó adag hányinger majd melegem lett. 2-3 perc alatt. A bizsergéses szédülés régebben volt már amikor régebb óta nem ettem, gondolom a vércukorszintem esett egyet. Akkor ájulás közelében is voltam, leülés segített.
Mitől lehetett ez? Kajálás után 5-10 perccel történt mindez. -
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #43330 üzenetére
Be kéne nyomatni a szervernek egy speed-et, vagy esetleg a gazdaságosabb orosz verziót - az uzsgyit
És én még nem értettem, hogy mitől szőrös belülről a monitorom - mindkettő...
-
bnss
veterán
válasz
Bubu79 #43329 üzenetére
Itthon nincs asztal, és a környéken sincs sok szabadtéri, amik - ahogy te is mondtad - szeles időben alkalmatlanok, nem is beszélve a felületükről.
kételkedem: a ping-pong csak egy kisebb fellángolás volt, a rallye mondhatni már az életem része, függő vagyok.
Örülnék annak is - nagyon -, ha már az N-es paripával közlekedhetnék kilinccsel előre.
-
kételkedem
addikt
Azt a kaporszakállú! 25+ K HUF
Péter, téged sok minden érdekel(t) WRC, asztali tenisz
Nem mintha kizárná egyik a másikat, csak első hallásra messze vannak egymástól.
Bubu: nem vagyok még elég régen itt ahhoz, hogy ezt is tudjam!
Esténként olyan lassú a PH!, hogy mindig elmegy a kedvem a fórumozástól. Tudom, hogy a motort építik, no és az új szolgáltatásokat.
-
Bubu79
addikt
És hát mint tudjuk az ütő nem elég - nem árt egy asztal is mellé, amin lehet gyakorolni - lehetőleg fedél alatt, mert az nem túl praktikus, amikor a röppályába bele kell számolni az orkánt is
Grundon nem lehet felkészülni - kell egy terem is, ahol ez megvan - és az igazán profiknak otthon is akad asztaluk
kételkedem: Ki ne hagyd a sorból a megszállott HI-FI bolondériát
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #43327 üzenetére
szia!
egy valamire való ütő, olyan 25k (ez még csak az éppen használható kategória), legalábbis ennyi körül néztem anno, amikor még érdekelt a téma.
-
nike_
addikt
Hm, nem is rossz ez a zene attól hogy gyerekes a klipje...
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #43313 üzenetére
Az nem biztos, hogy segít - lehet, hogy a kenyérpirítóval, vagy a mikróval gerjedt össze
Bon3ss: Az biza szép kis kórus lehetett
-
ngabor2
nagyúr
én tapasztalatból tudom mondani, hogy tényleg hasznos. monnyuk nem igazán akkor érzed, mikor szeded, hanem amikor hosszabb ideig kihagyod. "hozzászoksz" a jóhoz.
én akkor hagytam abba a szedését, amikor a 100ml-es ára 2000ft fölé ment, előtte 2-300 ft volt.
tim úr: bármelyik sportboltba bementem, csak néztek rám bután, mikor rövidgatyát, vagy bermudát kértem. nem volt sehol... aszongyák az nyáron szok vanni. ilyen hülyeséget, hogy csak szezon előtt egy kicsivel, és szezonban lehet valamit kapni, közben nem. úgyhogy szépen megvarrtam a meglevőt, ha már egyszer van varrógépem.
-
bnss
veterán
Szaisztok, szép estét!
Végre versenyautók közelében voltam.
-
Thrawn
félisten
-
Pisztillus
senior tag
A Béres Csepp az más kategória. Aki szedi, mint pótolja a hiányzó nyom- és mikroelemeket, melyeket nem biztos, hogy a táplálkozással beviszünk.Így biztosítja ezeket az anyagokat az immunrendszer sejtjeiben termelődő enzimeknek. Tehát semmiféleképpen sem káros, sőt, mivel az említett anyagokból folyamatos bevitelt biztosít, mindenképpen hasznos.
Szia, yetike!
-
venember83
nagyúr
Hogy egye meg a fene a sendspace oldalt. Legalább hatodjára próbálok letölteni pár doksit, de: Sorry, the free service is at full capacity. S persze a próbálkozások közt egy perces szünet van.
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #43280 üzenetére
Tényleg a béres csepp az hasznos dolog? Mármitn ártani nem árt , ugye?
-
7
addikt
Nekem mennem kell. Sziasztok!
Aktív témák
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Fűnyíró topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP FireFly G11 patika
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HP EliteBook 840 G10 i5-1350P! ÚJ, Fóliás gép!