Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
én tapasztalatból tudom mondani, hogy tényleg hasznos. monnyuk nem igazán akkor érzed, mikor szeded, hanem amikor hosszabb ideig kihagyod. "hozzászoksz" a jóhoz.
én akkor hagytam abba a szedését, amikor a 100ml-es ára 2000ft fölé ment, előtte 2-300 ft volt.
tim úr: bármelyik sportboltba bementem, csak néztek rám bután, mikor rövidgatyát, vagy bermudát kértem. nem volt sehol... aszongyák az nyáron szok vanni. ilyen hülyeséget, hogy csak szezon előtt egy kicsivel, és szezonban lehet valamit kapni, közben nem. úgyhogy szépen megvarrtam a meglevőt, ha már egyszer van varrógépem.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest