- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Jó éjt...
-
kem
addikt
Jóéjt mindenkinek, most jutott eszembe, hogy reggel 8kor indulok gipszlevétekre...
-
kem
addikt
válasz
frame>24 #37492 üzenetére
A multkori megasztárban volt
Azért láttam, mert egy haverom is jelentkezet...
Ilyeneket írt a jelentkezési lapra, hogy ő 26/38 éves(a pontos számokra nememlékszem), mert valójában 26, de a papírjai szerint 38nak mondják
Meg,h valaki majdcsak felfedezi... elképesztően szarul énekelt, de akkora "karakter"... -
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #37494 üzenetére
"A mókus szégyenében magára gyújtaná az erdőt" esete...
Bubu: én is így listázok, ráadásul van elég sok kedvencem és az "Itt szóltam hozzá" rész is ott van, szerencsére.
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
Öööö. Nem. Egyszerűen csak megnézném, hogy elég széles-e a mosolya a 43-as cipőm elnyeléséhez...
Érdekes, hogy már fent van egy ideje, de valahogy nem akaródzik leesni, hogy mit is reklámoz és milyen céget képvisel... A tökéletes marketing - mindenki emlékszik...
...a reklámra.
-
frame>24
addikt
A jobboldalt villogó reklám élőhalott-gyereket jó lenne megszüntetni, mert arra emlékeztet, hogy egyszer itt kell hagyni a planétát...
-
bnss
veterán
válasz
elmoraan (r) #37483 üzenetére
Nekem is, de úgy látom nem sokan vagyunk így ezzel a kérdéssel.
Szia Bubu!
-
bnss
veterán
Ma mindenkinek ilyen sz@r napja van?
-
nike_
addikt
Na én mentem, sziasztok!
-
nike_
addikt
Hülye picsa
-
venember83
nagyúr
Butaság volt szomjasan és korgó hassal focizni. Még nagyobb butaság két zsemlés vacsora után borozni. Nem lesz ennek jó vége, még a végén károsodik az egészségem s csak feleségem marad az egészből.
-
1010
őstag
válasz
ngabor2 #37473 üzenetére
hat igen de az a furcs hogy pont veletlenul dirket abban a topikban tamad neki is mondanivaloja,lehet hogy egy kripli aki egesz nap a vastudoban gepezik es vegig megy az osszes topikon.
hat igen valaki az osszes topikonj megy vegig
valaki meg az osszes csajon a munkahelyen -
kem
addikt
igen, megegyeztünk, hogy csak mászóteremben mászok max 2m magasan oldalra, mert ott van szivacs, és ember aki megfogjon
Ott a kötél nemjó...
Meg amugyis végre élhetek a másik hobbimnak rendesen
A napokban meglesz a dobszerkóm vááááááááh... már legalább 5éve váro erre...
Persze itt is óvatosan szabad majd.. csak szépen, ahogy a gyógytornász néni engediAmugy az előbb találam egy porcdarabot vagy valami ilyesmit a bal könyökömben
A jobbról is később derült ki,h eltört, remélem nem holnap jönnek rá,h a bal könyököm is eltört csak nem vették észre... -
bnss
veterán
Szép estét, sziasztok ismételten!
-
1010
őstag
mondhatnam hogy apa kezdodik de mar megszokhattuk,
egy kozosegbe valo b eilleszkedes ott kezododik hogy.....
ezt a mondatot sokfele keppen el lehetne kezdeni, -
kem
addikt
Sziasztok!
Holnap délelőtt veszik le a gipőszem: ))
Miléyen hamar elszaladt ez az 5és fél hét...
Ennek örömére tömök egy rózsás vizipipátNoLF:
egen -
NoLF
veterán
válasz
philoxenia #37459 üzenetére
nincs szükségem ilyen trükkökre, csak egy teli korsóra
-
NoLF
veterán
nyilván fogyasztok majd ilyet a tátrában... esetleg...
-
Timocicu
senior tag
válasz
bolondember #37455 üzenetére
Szia!
Pihend ki Magad!
-
bolondember
MODERÁTOR
na, eltakarodok haza, mindenkinek jó pihenést, ilyesmit.
császtok till tomorrow!
-
ngabor2
nagyúr
végre hazaértem. attól tartok, holnap kileszek, mint a lúd...
-
tildy
nagyúr
válasz
BITBOYS #37431 üzenetére
Ilyen.
most gondoltam vissza, ha tavaly visszajeleznek jól, (nemcsak annyit, hogy oké sikerült a teszt) , akkor ma Minibe csinálnék üléseket. Nembánom, hogy nem teszem, amúgy sem csipázom azt a kocsit... (Fater tesójáéknak van, és hiába pöpecül felszerelt , kicsi és ronda. )Most viszont azt hiszem ellépek, "márványozom" a gardróbszobát. (almazöldön kék márványozás)
-
Verus
senior tag
Szeretném tudni, hogy miért Ő, szeretném még látni, egyszer megölelni és látni azt a mosolyt az arcán a csillogó szemeivel együtt. Látni Őt, akivel felnőttem, aki ha kellett mindig itt volt aki átsegített olyan sok dolgon, akivel annyi csodálatos percet tölthettem el. Akit szeretek...
-
NoLF
veterán
"We can see now
where the dreams go
so when will you call
I wanna let you go
this is your time, you can take it...
and love will not cry
remember the words..." -
BITBOYS
addikt
válasz
bolondember #37433 üzenetére
Jaaa, ilyen ultrahang bigyós? Így legalább megusszák szerencsétlen vadak.
-
-
Verus
senior tag
És most keresek egy puskát
-
venember83
nagyúr
Tegnap a mi autónk előtt is át akart futni egy állatfaj. Azt hiszem valami részeg disznó volt, viszont az biztos, hogy 100 méteres olimpiai bajnoknak képzelte magát. Szerencsére a heves dudaszó miatt ez a kényszerképzet hamar elillant az üres fejéből. Nem lett volna fasza elütni.
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #37421 üzenetére
Vadriasztós a kocsi. Elfutott...
-
frame>24
addikt
Múlt héten előttem is át(akart)futni egy róka, de lepattant a bal első kerékről...(evil I am)
(jah, már esély sem volt kitérni, etc.)És a héten is volt egy vicces róka koma, de azt már fáradt vagyok teljességében kifejteni, a lényeg az volt, hogy odasompolygott halpucolásánál az udvarba, és nem akart elmenekülni, a leghangosabb kergetés hatására sem... (Balatonon vót)
Kapott halmaradékot, majd egész este a szomszéd macskávcal karöltve (!) ott kempelt a pucoló asztal mellett, hogy kap-e még valamit...
(ennek ellenére nem tűnt veszettenek, valszeg csak kegyetlenül éhes volt, és fiatal is, ezért nem félt.) -
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia #37416 üzenetére
Erről jut eszembe, tegnap mikor fater vitt át Újszászra, átfutott a kocsi előtt egy róka.
Aranyos volt
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #37418 üzenetére
ez a lényeg, szerdán el fog menni egy teletank, erre pont akkro megy le...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember #37413 üzenetére
-
Szerdán megint csökken a benzin ára, most 10 Ft-tal
Na én lassan el, további szép délutánt a maradóknak.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Szia Timocicu !
-
nike_
addikt
Sziasztok!
Ngabor2: Nekem is sűrű napom van.
Szia Timo!
-
Timocicu
senior tag
Történt valami érdekesség? Szerda óta nem voltam
-
ngabor2
nagyúr
szervusztok ismét, itthonról. hazaértem, de mindjárt megyek is tovább.
az élet nagy kérdése: miért van az, hogy mostanában nincs egy olyan napom, hogy hazajövök és itthon maradok?
-
Timocicu
senior tag
Szióka Mindenkinek!
-
Tim82
félisten
válasz
elmoraan (r) #37401 üzenetére
Ez sztenderdszöveg, nem negatív hozzáállás.
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest