Hirdetés
Aktív témák
-
-
Bubu79
addikt
Cseppet mintha túlfűtött lennél - kukkants át ide, vagy ide és megmondják a tutit a problémádra
De kezdetnek talán megteszi az ismerkedés a majomcsapdával is
ÉKE
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
ladybug
őstag
Ugyan már, nincs probléma. A moderátor úr meg ilyen kis semmiségért nem fog akcióba lépni.
Amúgy meg zokon vettem a kijelentést, miszerint a 2 gyerekes anyuka nem az eseted. Honnan tudod hogy nézek ki? Azért, mert anyuka vagyok, már nem lehetek csinos? Pff. A héten ez már a második.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
pohár
félisten
Aszongya a kölköket Nem kutya ő bazdmeg, annak vannak kölkei, na meg a mérges anyáknak
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Hááát errefele nem nagyon hallom, de a köztudatban a "kölök" az amolyan "büdöskölök" szerűség lenne, ezért néztem egyet, de akkor nemszótam
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ladybug
őstag
Pohár, Xelo: Nem kölkök, hanem terroristák és piócák. Majd megtudjátok egyszer...
NoLF: Nyertünk? Éljen.
Amúgy meg tényleg jó a citromos sör. Az még nekem is ízlett.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
gamerkiller
senior tag
Figy. Semmi baj nem lenne ezzel ha privátban küldted volna, megértettem volna.. De így még ki is szúrhatja egy modi szemét. Ne is törődj velünk.. Írj csak
Így van! Egyik mottóm: Mindenki őrizze meg a pánikot! Semmi ok a nyugadalomra!
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
gamerkiller
senior tag
Tudod én nem röhögtem, még csak nem is mosolyogtam.
És kérlek ne használd előjognak azt hogy 5 éve itt vagy. Semmivel nem vagy több, csak elöbb regisztráltál. Attól függetlenül a szabályok rád is vonatkoznak..
(#37397) yetike : Én ebből inkább megint kimaradok, részemről téma lezárva.. Engem ti nem bannoltok még egyszer..
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
gamerkiller
senior tag
Csak ismételni tudom önmagam: Attól függetlenül a szabályok rád is vonatkoznak.
És ha már idő. Ha újonc lennél és naposcsibe.: Yetike nem türtőztette volna magát szerintem, a lakhelyemben leírtakat olvasgatnád. Jól gondolom mester?
-
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox Series X|S
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- OpenWRT topic
- Fujifilm X
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- Keresek-Hegel H390
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest