Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
nagyúr
válasz Kalandor #42144 üzenetére
Na, jelentem, Pohár kollega ma nagyot nőtt a szememben, mert mondta, hogy küldjem el neki az imei-t, megtettem, és küldött nekem egy kódot, amit beütöttem, és voálá, megoldódott a probléma
Szóval le a kalappal Csupor előtt!
Ui. bár szerintem egy-két sör már most is van benne, mert reklamált, hogy nem 15 sázmjegyű, hanem 13 számjegyű, és hogy miért hagytam ki kettőt, de aztán gondolom, újraszámolta, mint O.V. a szavazatokat, és egyből sikerült...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Killing
addikt
Hádejónapot!
Mostanában -nagy örömötökre- sokkal kevesebbet leszek.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
pohár
félisten
válasz venember83 #42203 üzenetére
Nem én függetlenítettem, hanem ő ütötte be a kódot
@... copy-paste volt, és gondolom csak 15 karakterig enged a program beütni, kell neked mindenfelé dőlő per jeleket tenni az IMEI számba
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Pisztillus
senior tag
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #42209 üzenetére
Nekem meg a söröm kérd ki, légyszíves
'sszameg még ma is éjszakára - kinemállhatom a bagolyműszakot
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
zolynet
veterán
válasz Winner_hun #42187 üzenetére
már majdnem lennvan az egész
lokálban böngészemLife is too short to stay stock!
-
NoLF
veterán
válasz Pisztillus #42214 üzenetére
anyu megint eltörte otthon a Leffe poharam, pedig a ritkábbik, 0,33-as volt...
nem, ez a sokadik volt amit hazavittem. de többé nem viszek, otthon úgysem iszom belgát.
manapság már én is.
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Tim82
félisten
Ezek szerint egyszer már megragasztottad?
Jaaa! Én venni szoktam a söröspoharakat.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
NoLF
veterán
egyébként félreértettük egymást, a hazavittem jelen esetben arra vonakozik, hogy bpről kecsóra haza. és kecsón törte el muter, és oda nem viszek többet.
hehe, nehogy a szívedre végy ilyesfélét, Pisztillus
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
zolynet
veterán
-
Tim82
félisten
Á, nem, viszont kihasználtam egy lehetséges értelmezést. Szokásos - nem hagyhattam ki.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
NoLF
veterán
kollegák fárasztó módban:
- hogyan lehet egy lágytojást ledobni a betonra úgy, hogy ne törjön össze?
- ez butaság. a beton nagyon kemény, egy tojástól nem törik össze.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #42214 üzenetére
Ez biza jóféle, tenkjú veri a macskáját
Tim: Kétszer venni?
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
bnss
veterán
Szép napot mindenkinek! (Pécsett kiváló idő van, a napon egy órája még 33°C volt.)
Mozgalmas egy nap volt. A TO megoldotta a kérdést, ki sem akart nyitni, aztán pedig elküldtek a tanszékre, ahonnan a TO-ra küldtek.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #42160 üzenetére
van neked arról fogalmad, hogy mennyiért adnak itt a szállodában 1 korsó búzasört? hát lopom én a pénzt??? (persze, hogy lopom, de nem nekik ) ráadásul egyedül nem is jó inni, értelmes társaságom meg nincs jelenleg.
talán ha előkerül az emberke, aki ebéd után szakmai kérdést akart feltenni, akkor kinevezem társaságnak, és dőzsölök egyet.
hopp, megjött a fizu is, úgyhogy pláne
-
-
Bubu79
addikt
válasz ngabor2 #42226 üzenetére
Pedig állítólag csak ökör iszik magában - úgy érted a kék szarvasok is osztják eme bölcseletet?
-
Killing
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz Killing #42231 üzenetére
Hja kérem, ha valaki a nagykabátra még a cserépkályhát is felhúzza...
Lumpy: A Debrecen-Siófok távolságot tekintve én kifejezetten közel vagyok Siófokhoz
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Killing #42235 üzenetére
14-16 fokban csak úgy leizzadni nem kifejezetten vall egészségre - első lépésben nézesd meg a pajzsmirigyedet - a háziorvosodnak megemlítve kapsz majd egy jó kis labor papírt...
-
1010
őstag
vaaa paris hilton budapesten
fussunk az ablaka ala
es ezt bemondja a tv
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Psychonaut #42240 üzenetére
Ki az a Lóbelt, ki az a Ledfold?
-
addikt
Párizs Hilton-ban ? hogy fér oda be, elég nagy város az, vagy mi.
Szép estét a népnek
-
Killing
addikt
válasz Bubu79 #42236 üzenetére
Nem azzal van a baj szvsz. A 2. sorban ületem a padban, és olyan érzésem van hogy mindenki néz, akkor aztán tudok izzadni. Egyszóval izgulok.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Bubu79
addikt
válasz Killing #42243 üzenetére
Ha úgy érzed szemmel tartanak, követik minden lépésed, lenyomozzák minden hívásodat, akkor üldözési mániád van - vagy Te vagy a Big Bráner Ház legújabb lakója
Új suli - ilyenkor megesik, hogy az ember nehezen oldódik - ne légy pupák, állj a sarkadra és add önmagad
A helyválasztást mondjuk benézted - no de nem ülhet mindenki a hátsó sorban
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Az a csaj a 18+ home videoból és attól híres hogy krva gazdag
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz Bubu79 #42244 üzenetére
Új suliról szó sincs. Pupák meg nem vagyok. Van baráti köröm is, egyedül csak az izzadással van bajom, mert tavaly beizzadtam, és a mögöttem ülők megjegyezték hogy van testszagom, pedig alaposan tisztálkodom. Azóta mindig azon izgulok hogy vajon mikor vágják ezt a fejemhez.
Üldözési mániának számít az, hogy úgyérzem, engem beszélnek ki a hátam mögött? Ebből kifolyóan érzem azt hogy néznek.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest