Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• fokukac

nagyúr

válasz Winner_hun #42325 üzenetére

visszaírtam, jövök.
    bár lehet, hogy kissé majd kiegyensítem a kanyarokat, sikerült kb. 2,5 órát aludnom...
    :(

(éjjel 2-re értem haza vidékről. megint vezettem 800 km-t a hétvégén... és bár millióan akartak megölni, túléltem. Komolyan, olyan érzésem van, hogy azért építettük több ezer milliárd forintért autópályákat, hogy a román / bulgár / török vendégmunkások / kamionok könnyebben elérjék az uticéljaikat, egyszerűen hihetetlen.

az M7 viszonylatában az adriai forgalom a nem semmi (cseh-szlovák-lengyel-ukrán), ha ezekre rájön a balatoni magyar forgalom, akkor kész a katasztrófa..

Az M1-M5 utirányon pedig csak kb. minden 4. autó magyar. A vendégmunkások se rosszak, román, német, osztrák, olasz, spanyol (!) rendszámokkal, dugig megrakott kocsikkal közlekednek, biztos, ami biztos, mókuskereső üzemmódban van a lámpájuk, hogy mindent jól lássanak, de legalább kiégessék az előttük menő retináját, 3 méterre követik egymást, időnként másokat is (vö. ideális követési távolság), és eközben rendesen kempingeznek a leállósávban (pisi-kaki, evés-ivás, nehogy már le kelljen állni egy parkolóban), különösen a vadátjárók alatt, mert ott még árnyék is van. Csoda, hogy ezekből nincs több baleset, bár a hétvégén volt egy pont emiatt.

A kamionosok meg... volt szerencsém végignézni, ahogy tegnap kirajzottak az M5-ösre hosszú tömött sorokban, Kecskemét és PEst között nagyjából 20-szor kellett vészfékeznem, mert látta a köcsög, hogy jövök én is, meg mások is, autópálya-tempóban, de csak kirántja eléd a 30 tonnáját, hogy vészfékezz, majd 87-tel 5 km-en át előzi a 86-tal menő másik kamiont. Amikor lehúzódik, a visszapillantóban láthatod, hogy kezdődik előlről az egész... mész 2 km-t, és újra lejátszódik ugyanez. életveszélyes, és vérlázító, amit csinálnak, és mind román/bulgár/török, hadd ne idézzem a fekete ország ide vonatkozó káromkodását....

Nem tudom, erre mi lenne a megoldás, talán az M1-et és az M5-öt végig három sávosra kéne megcsinálni, bár lehet, hogy akkor 3 sávban előznék egymást a drágák...

Aktív témák