Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
buzlizzál....óltúúmíí.....majd holnap de azért nem lehet elég korán kezdeni a ráhangolást.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Dylen
senior tag
van fűűtttééés!
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Dylen
senior tag
válasz venember83 #47258 üzenetére
valami hozzáértő javította
mindössze 3 hétig tartottbagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Dylen
senior tag
válasz venember83 #47260 üzenetére
tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
BlacKSouL
addikt
-
tbs
addikt
válasz kételkedem #47250 üzenetére
Hurrá.
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #40732 üzenetére
Hmm, csak tegnap nem voltam gép előtt, a tábor alatt kapott 16 privátot most túl sikerült szárnyalni, 1 nap alatt 19 új üzenet.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
zoltanz
nagyúr
Nézegetem a nyugdíjkorhatárokat mire megöregszem 70 felett lesz. Nem biztos, hogy egészségesebbek lesznek az akkori öregek...
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
Na, hát tök jó. Alakul egy rendkívül erős, és ütőképes, hatékony, kikezdhetetlen, megtámadhatatlan államszervezet. Még pár hónap, és az ország teljes egészében egy hatalom által lesz írányítva, és akkor végre ismét hadat üzenhetünk az USA-nak is akár
Éljen a király.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #47265 üzenetére
Báá, csak kicsit kell volna várni és 21.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
kételkedem
addikt
A hét utolsó munkanapján hideg, ámde tiszta, napsütéses időre ébredhettünk. Szépen színesedik a fák lombkoronája, aki fogékony az ilyesmire, most menjen kirándulni, csodaszép dolgokat lehet ilyenkor látni!
Mókás, ahogy a gagyi cipők talpa megfagy a -3°C-ban. Kopog a merevre fagyott talp a járdán.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
ToBeY
nagyúr
Igazán elmehet a fenébe az,aki kitalálta hogy most kell elzárni a fűtést és a melegvízet.
Nem értem miért nem lehetett nyáron korszerűsíteni a rendszert[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz kételkedem #47269 üzenetére
-3°C?
Verőfény akad itt is, de melegebb van 5°C-kal - bibibííí
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
zoltanz
nagyúr
válasz venember83 #47272 üzenetére
Nézd a jó oldalát kevesebb kávé elég ilyenkor.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #47272 üzenetére
hiába vagyok papíron környezetmérnök - reggel kapartam a szélvédőt.
is.Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
kételkedem
addikt
válasz bolondember #47275 üzenetére
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
zoltanz
nagyúr
válasz kételkedem #47276 üzenetére
Visszapillantót
-
Bubu79
addikt
Egy biztos, a kollégája is megérdemelne egy Darwin díjat, hogy feltöltötte a másik videót
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Winner_hun
titán
-
Bubu79
addikt
válasz Winner_hun #47279 üzenetére
Kolléga is így volt vele - aztán ment szépen egy hideg téli reggel után kuncsorogni a kereskedésbe, ahol pár hónapja vette a zsír új H Astráját, hogy ugyan méltóztassanak már valamit csinálni a repedt szélvédőjével...
-
zoltanz
nagyúr
válasz venember83 #47280 üzenetére
Az öreg hiba, amúgy egyetértek, de a tartósan -25 nem hiányzik valahogy még.
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #47269 üzenetére
sajnos a tátra meghiúsult, így holnap visegrád lesz belőle, bizony.
(nem is értem hogy lehet, hogy én még sosem jártam ott)
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
kételkedem
addikt
válasz Bubu79 #47281 üzenetére
langyos =/= meleg, forró
Ha óvatosan éppen langyos vizet csurgatsz a szélvédőre, akkor nem reped. Ha mínusz húszban rálöttyintesz egy vödör forró vizet, akkor a fizika fog győzedelmeskedni az emberi elme felett
(#47283) NoLF
Tátra =/= Visegrád Persze attól még egy napot Visegrád és környéke is megér! Cipőt vettél már?[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
vezetőoldali ablakot.
Másikat és a hátsó ablakot kiadtam outsorcingba.De meghosszabbíttattam a jogsit. "végre" lesz kártyajogsim. igaz, azt nem tudom hova teszem - farzsebbe tuti nem.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
-
venember83
nagyúr
válasz kételkedem #47284 üzenetére
Nem az emberi elme, hanem a szélvédő egysége és oszthatatlansága felett.
-
Bubu79
addikt
válasz kételkedem #47284 üzenetére
És én nem langyos vízről beszéltem?
Akárhogy is nézem -10-ben egy 18-20°C közötti vizet langyosnak mond az ember, mégis van az üveg és a víz között majd 30°C különbség Mint tudjuk a világ nem tökéletes, így az autók sem azok - elég egy kis ragasztási hibából adódó feszültség ( amiről nem is tudsz ), hogy reccsenjen az üveg...
tbs: Tudom, a Japán autók hibátlanok Én meg tudom, hogy a Toyotákba és Hondákba is itt gyártjuk az ESP-hez a hóbelevancot, szóval...
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
-
NoLF
veterán
válasz Bubu79 #47288 üzenetére
kollegám renault 19esének se víz nem kellett, se langy, elég volt egy ajtóbecsukás is kb -5 fokban. megérkeett valahova, leállította a kocsit, kiszállt, becsukta (nem csapta) az ajtót, s láss csodát, hátsó szélvédő BAMMMM
kételkedem: biztos jó lesz, szeretem a várakat.
vettem bakancsot egyébként, decathlon, 46os méret jó rám, 5.690.- Ft
ronda mint a bűn, de évi 1-2 alkalomra úgy vélem, tökéletes lesz. jól tartja a bokát, kényelmes a talpnak, és csúszásmentes gumitalpa van. de lehet, idén nem vizsgázik...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Bubu79
addikt
Az külön fincsi - a hátsó szélvédő nem egy tucatáru, meg is látszik még az után gyártott árán is...
Motkány: A Kispolákon majdnem vastagabb az üveg, mint amekkorán kilátsz - kicsit szarkasztikusan azt is mondhatnám, hogy már-már páncélautónyiak az üvegfelületei aránya
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Végre készül a női logika bonyolúltáságát szemléltető bemutató:
[link] -
Winner_hun
titán
Ingyenes az újinfluenza elleni oltás
Akkor se kell ha ingyen adják. Ha fizetnének érte se adatnám be.
Adják oda az árát fokhagymában, el van intézve az influenza.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
BlacKSouL
addikt
válasz Winner_hun #47296 üzenetére
Múlt szombaton egy tenyérnyi friss, füstölt szalonnát ettem kenyérrel, hagymával és fokhagymával...
Szerintem is a fokhagyma egy titkos favorit. Mondjuk könnyebb volt kétpofára fogyasztani mikor nem dolgoztam épp. Másfél napig nem túl társadalomképes utána az ember.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
kételkedem
addikt
válasz Winner_hun #47296 üzenetére
Nem szeretem a fokhagymát.
Az oltóanyagot én sem kérem, köszönöm.
Ez nem az a tétel, aminek lejárt a szavatossága, de valami rendeletmódosítással lehetővé tették, hogy ne kelljen kidobni?(#47298) Winner_hun
A gyömbér tudja azt, amit a fokhagyma?
Még nem ettem gyömbért, vagy gyömbéres ételt, de a gyömbér ízű üdítő bejön. Szerintem megkóstolom, milyen a nyers gyömbér![ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Érkezik az Accolade Sports Collection
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- Csere-Beszámítás! MSI G32CQ4 E2 Ívelt WQHD 170HZ 2560x1440 1MS Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest