- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
JohnyBlue #5448 üzenetére
Csak jo lenne ha nemcsak 500k er dobnanak ki vazat hanem erkezne valami E-520 helyett, meg E-30 helyett is mert az hogy 4 evente kidobnak egy vazat csillagaszati aron az nekem keves, 250korul egy e30 utod 14-54 el a megjobbra csiszolt 16 os lapkaval valami ilyesmi kell nekem, es legyen idojarasalo mert ebben a szegmensben is mar megjar.
Igazabol nemis ertem mi a tokomnek fizetik az SLR reszleg vezetoit, nyugottan bizhatnak a portasra vagy a biztonsagi orre, mindenki jobb jarna
Meg milyen duma mar az hogy nemaltunk le se az E-5 se az E-30 se az E-620 gyartasaval megha voltak is szunetek, hol a rakba lehet kapni ma E-30 vagy E-620 at?
Mire osszejott a lovem E-30 ra egyik naprol a masikra eltuntek a polcokrolVetem D90 et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest