Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Jelentem, nincs, de még előfordulhat, hogy lesz. A múltkor küldtem nektek linket, ott lehet nézelődni.

Tudtam én, hogy előkerültök.
-
madgie
titán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Fenét privátban

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
ja...építgetem a cuccokat, vezetékes távkioldót rendeltem a múltkor, a szűrők után

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
igen, a legtöbb ortodox így kezdik, hogy klikk, kép megnéz (esetleg thumbban), jobbklikk, exif, húúú ez nem nikon/canon, ez értékelhetetlen!
indeksz.hu fórumán a vasútfotózással foglalkozó topicokban vannak ilyen dicső lovagok, pl. jó kép, -> exif - pentax k10d - erre a canonbajnok "ja hát pentax a király!"
(#3134) Szten Márs gúnyos hangvétellel, az illető mindent lenéz, ami nem az ő hitvallásával készült, nem beszélve a rengeteg ps utómunkáról és agyonhúzott kontrasztról, esős takony időben hófehéren vírit a fehér tartálykocsi messze a tájban, és ilyen finomságok.
-
zolka78
senior tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Fénykép alapján nem tudja senki eldönteni, hogy milyen géppel lőtték a képet. A legtöbb fikázó meg sosem tapasztalt ki egy Oly-t. Két filmes kompakt, és két digi kompakt Oly után, számomra egyértelmű volt az Olympus Dslr, de mire oda jutottam már nem lehetett megbízható helyen venni új E520-t vagy E620-t, így maradt a Canon. Hiányzik is, hogy egyből jpg-re mentsek, és az tuti is legyen. A hétvégén volt a kezembe egy E10, hát volt áhítat.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Köszi!
Egy ilyen strapát nem sok gép bír ki, ezért kell a szigetelt váz, meg a gyors AF. Azért a ZD obik még mindig ütnek. Tegnap amikor hazaértem és monitoron megnéztem a képeket mellbe vágott, hogy bakker a színek.... ezeket szerettem mindig az Olyban. A pro obik persze megint bizonyítottak.
Erre mondjuk egy 5d mk2 nem használható, de hivatásos zöld wrc mellényes haverom d3-a bizony nagyon ütős. Az egészen pazar. Valamint egy 7d szintén jól teljesítene hasonló körülmények között. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
kit

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
nem, elvileg -Shadow- úr boltol velem, csak nyomatékosításból kiírtam ide
de a 70-300 áll 
-
Messer22
senior tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
HI
A 35-ös zsír obi
jól elfér a táskában
-
tzimash
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Erről nem tudok nyilatkozni, a portré nem az én műfajom

-
-Shadow-
aktív tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Igen megfordult, és meg is van az új "szerelmem", csak pénzem nincs rá, főleg, hogy én is kevesebbet bírok keresni, mint tavaly, de ez már más lapra tartozik.
Szép rajza van, éles, ahogy kell, de szerintem egy kicsit rövid portrézni. A 85-105 mm tartomány sokkal jobb erre a célra, de ezt nem én találtam ki, hanem nálam sokkal okosabbak.

Makróra nagyon jó, csak az meg engem nem mozgat meg annyira.
Ezért szeretnék egy fix 50-es obit, mert ugye az százat ad, és az lenne a nagy királyság portréra.(Egyik tanárommal beszélgettem a fotós tanfolyamról és ő mondta, hogy vegyek inkább egy E-3-at, ha a teljes váltás nem fér bele a keretbe. Megrögzött canonos, de mondta, hogy E-3-mal eléggé eltalált valamit az Oly, úgyhogy szarul nem járnék vele.)
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy szeretnék...

Túl sok lóvé van a cuccokban, hogy lecseréljem az egészet. Annyi plusz lóvém meg épp nincs, hogy eladjam, meg hozzátegyek még egy új rendszerhez. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
manuálon tanultam fotózni, úgyhogy annyira nagy gondot nem jelenthet. de köszi, akkor inkább kutakodok egy másik 35mm ZD után.
Rubbi: #3060 róla van szó
-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Es a nagylatoszog pl 1 erdobe nemfog hianyozni?
(#3055) Mr.Csizmás
Akar SWD is szinte mindig van 1-1 elado darab....
-
tzimash
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
+1
Szeretni való objektív az egyszer biztos. Csak akkor szedem le, ha tényleg nem lehet megoldani vele valamilyen szitut. -
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Minek adod el?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
#start -> pénz -> ojjektív -> tesztkép
egyelőre a fenti folyamatábrából a start teljesült

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
most megyek a lakosságkizsákmányoló intézetbe úgyis pénzügyet intézni, btw. hamarosan megveszem. már írtam is az úrnak

-
supercow
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
nekem családom van, inkább velük töltöm az időt mint fotózgatással.
-
supercow
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
igen megvan azzal csináltam a képeket. 2 alap obin kívül van egy 35mm makróm és egy Canon táskám. Fotózni sajnos nem sok időm van.
-
JONAS77
aktív tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Köszönöm a válaszod, attól féltem, hogy tekergetem az objektivet és lehet hogy automatikus a működése!!! Tartottam attól, hogy rosszat csináltam, olvastam a leirásában is, de nem emlit semmit ilyenről. Csak a biztonságérzetem megerősitése érdekében tettem fel a kérdést

A jövőben szeretnék még venni mellé egy nagyobb objektivet, mondjuk ZD ED 70-300mm, szerinted megéri a pénzt, amit ezért kérnek? Nálunk online rendeléssel 411,88- euró csomagküldéssel eggyütt! Ja és még valami, milyen objektivek kompatibilissek ezzel az Oly-val?
-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Ezvolt az eredeti kep

Probalkoztam ilyesmivel is ,latok fantaziat a temaban csak epp nemjott ertelmes auto.
-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
A foltok szerintem faagak a masik farol.
-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Kar erte igy sajnos nemazigazi ,keress valami szebb peldanyt.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
a legjobb az lenne, ha mindegyik ki tudnám próbálni.....meg még az anyagiaktól is függ. lehet a végén 40-150 vagy 50-200 lesz.
-
deanka2
csendes tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Hm, nekem a 2 ből eladó az egyik, olcsón... Az e3 mellé nem akarok 2 gépet

Igen, nagyon tuti képeket készít , kb 400- ig, de a 100 tényleg szinte felülmúlhatatlan,legalábbis eddigi tapasztalataim alapján
-
asthring
tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Na nem bírom már szerkeszteni.
Énis elégedett vagyok az E-520 dinamikatartományával, attól még hogy van nála jobb is, és továbbra is tartom, hogy nem sokkal jobb ilyen téren mint a drága kompaktok, de ettől még nem szar, soha nem is állítottam. -
asthring
tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
azért írtam azt a gépet, mer az oldal mérései alapján ugyanolyan szinten van mint mondjuk a 550D, illertve alig nagyobb jobb mint a e-520 dinamikatartományilag.
-
deanka2
csendes tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Ezt nem is mertem leírni, mert még összeomlana a világuk... De most komolyan, nem tudnak olvasni? Csak szajkózzák amit valahol hallottak ? No mindegy, remélem e kis vita hatására megnézik a fent idézett oldalon a tesztet, és talán elhiszik, hogy nem olyan nagy az a különbség
, persze azt nyilván egyikünk sem tagadja, hogy jó az aps-c
, de mégjobb a FF, no de középformátum... 
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
A próféta szólt belőled.

-
PRO-peller
senior tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Speciel ma is nézegettem és kézbe vettem egy e450-est az egyik Auchanban. Tudva, h tükrös és elvileg mit tud, igen lelkesítőnek találtam a szettet. És elég sokáig hittem is a típusban korábban. Egyes hsz.-eimben úgy tekintettem rá mint az csúcskompaktok és a m43 legyőzőjét (ár-érték). Ma változtatnom kellet a véleményemen a PB példái alapján.
Persze nem csapnivaló. De a képfeldolgozás még 1 kicsit lehetne fejlettebb a kis vázban, ami tényleg tetszik nekem is külsőre.Nem szeretnék márka sznob lenni. Ha az lennék nem érdekelt volna ennyire (sem) az Oly e450 (és a többi). Én konok vagyok és csak a saját szememnek hiszek.
(És még néha az is becsap.
) -
Alexios
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Szerintem az első ISO800-as képre gondolt, az elég rendesen szemcsés, de a többivel szerintem nem nagyon van baj, a portrék szerintem pl. kifejezetten jók.
-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
En Photofiltre-t hasznalok, a kepeden is kicsinyites utan minimalis elesitest alkalmaztam .
Nalam ugy megy a muvelet hogy LR3 ba rendberakom a kepet arnyekok, csucsfenyek amit kell, utanna Photofiltrebe vagom meretezem. Tudom hogy mindent meglehet csinalni LR3 ba is de nekem igy kenyelmes.
-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Tuti belehet kalibralni csak kerdes hogy ebben a helyzetben kilehet-e hozni tobbet.
Az ilyen tipusu kep siman rosszul van elkeszitve nekem is voltak vannak ilyenek bar a 70-300 sokkal sokkal elessebb uveg, tul kicsi a lany feje a kephez kepest, sokat szerintem nemlehet varni ilyenkor , rekeszelni kellet volna jobban, a korlaton se talalsz igazan eles pontot ami meg van azis par centi.
Szoval ez szerintem minden tekintetben rossz kep, ha eleve valahogy igy komponalod egesz mas lett volna a vegeredmeny.
En ugy tapasztaltam hogy 6,3-7,1 korul kell rekeszelni, szerintem mielott nekialsz kalibralni probald mashogy hasznalni.
De lehet hulyeseget irtam, en az ilyen kepeknel mindig magam okoltam

-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
620 on lehet kalibralni, talan fokusztavolsagonkent,szerintem nem egyszeru jatek, mutatnal olyan kepet amit nemerzel jonak?
-
szaby_gyerek
tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Így viszont már jobb a helyzet. Én a hírek terén csak addig jutottam el, leálltak az obi fejlesztéssel. Persze az obi paletta jó, és tele van minőségi darabokkal, de attól még szokatlan kijelentés. Másrészt meg az E-5 hiába nagyon jó gép, az árkategóriájához képest komolytalannak tűnik kicsit.
Egyébként a Tenpa 1.36x keresőnagyítóval van valakinek tapasztalata?
Ez a nagyítás nagyon hasznos lenne. Itt egy videóban azt látom, hogy a kihajtható lcd-t meg kell dönteni, mert nem férne el tőle, ez egyáltalán nem zavar. -
szaby_gyerek
tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Csak igyekszem előregondolkodni. Ha sikerül idővel kiépíteni egy komolyabb obi parkot, és utána ha komolyabb vázra lenne szükségem, dobhatom ki mindet. Ettől félek.
-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
szerintem pont olyan EP1 en is a fokusz mint nalad a 620 on, az elokep tud kontraszt AF et, 510 nem
csak ugy hogy csap egyett a tukron. -
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
hm, nem is tudtam hogy ilyenekre vetemednek.
lesz egy 4/8 gigás cf, amit fent nesa javasolt, meg backupnak a kites 1 gigás olymp. xd.
(#2904) MrChris jól hangzik. ezt az éles-nem éles dolgot nem értem...amondó vagyok, hogy veszek egy OM objektívet, és kitapasztalom vele. megérné, vagy ne baszakodjak vele? a pénz nagy úr...

-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
igy van

-
sebgutkopf
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Nem ezekkel a szavakkal, de amiket bejelentettek, a ködösítésből és a kitérő válaszokból ezt lehet kiolvasni. Az már bejelentették, hogy nem fejlesztenek több FT obit, nem fejlesztenek az E5-nél alsóbb kategóriás vázat, sőt lassan ezek gyártását is leállították.
-
ROBOTER
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Olyan hírek vannak, hogy lesz felsőbb kategóriás (Pro?) m4/3.
Valószínűleg van benne némi időzítés, hogy a Pana is tavasz-nyárra tervez fényerős M 12-50-t.
-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Hetvegen csinalok publikus ISO50 teszt kepet.
Ott a lett a vege a dolognak hogy 3.000ft ba van az E400 az obit eladtam rola tegnap, ma postazom.
Ellenben mostmeg ingert kaptam a 2,8/25 re E400 ra idealis lenne.
-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Nem, sajnos meg nem jelentette be peddig megtehetne mar vegre mert nem eleg olcsoak a hasznalt obik es 50-200swd jo lenne pl 80k er

Nincs miert izgulni.
ISO alitgatast sikerult beroffenteni?
-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Nemtudom ki kene probalnod exposzamkiolvasas utan kell tovabb lepni,nekem az 510 et nemsikerult

Ugynezki nempara 1000 fele dolog van 2x 2 szamot kell megadni neki azt nyomsz 1 ok gombot+ ajto becsuk es mar csinalja is, egyszer beadtam neki egy kombinaciot es szamok kezdek futni a kepernyon (majdnem mint a matrixba) es semilyen gombra nem reagalt, meg kikapcsolni se lehetett, gondoltam is ezt sikerult kifektetni
de kivettem az akut utanna vissza es semmi gond.Nem para
a bealitott ISO ertek addig marad ervenyben mig a modvalaszto tarcsat elnem forgatod ill mas iso erteket nem alitasz be.10 00= ISO 50
10 01= ISO 64
10 02= ISO 80............ -
priusz
aktív tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Kifelejtetted a qrva jó jpg motort
, nem kell általános használat mellett RAW-okkal vacakolni. -
hp1950
tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Bocs oda akartam!!!

-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
E400 ISO 10000 WB neis nezd nem az a lenyeg,csak mint erdekesseg

-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Nincs szuksegem 2db 14-42 re, ez minden

Megvan az e510 meg a Nikon is + beugrott eg yE400. -
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Ilyenkor mar fentvan a hold, tiszta idoben jol latszik.
A szineken minimalis modositas tortent, inkabb csak a gammat huztam kicsit le.
-
Veron
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
kicsivel 10000 expo alatt van egész pontosan
-
Veron
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
még azt akartam, hogy Nikon D40-nel szembeállítva, ami 55-60k Ft körül van táskával, memóriakártyával... melyik jobb vétel? itti is az Oly?
-
Veron
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
csak a kérdés h. ennyiért is jól járok-e vele, ill. tudok-e jobban járni egy másik 420-szal, ami olcsóbb?

-
Játékos
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
És mint fotó, milyen?
Mert a fa az kétségtelenül szép... -
Játékos
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Ja! Én meg Shrek vagyok!

-
Játékos
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Jó reggelt!
Azt mondjátok meg nekem légyszi, hogy második redőnyre szinkronizáláskor miért villant kettőt a gép.

Köszi. -
Játékos
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Na de a használatnak mi köze van az önkisüléshez?

-
-Shadow-
aktív tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Köszi srácok!

-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Enis

-
-Shadow-
aktív tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Nagyon sokkal én sem lettem tőle okosabb. Minden esetre teszt ide, vagy oda, mocskos drága.... Szóval nem fenyeget a veszély, hogy ilyenem lesz. Ellenben az E-30 nagyon b@sztatja a csőröm....
-
Játékos
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Köszi, így már világos. Egyelőre nincs olyan obim, ami ezt szükségessé tenné.

illetve 1/500mp a leggyorsabb szinkron vele. Ettől sokszor kell rövidebbet villantani? -
-Shadow-
aktív tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Ez már egy kicsit drágább a 20k körüli kategóriánál.

-
Degeczi
nagyúr
válasz
SpongyaBob
üzenetére
mármint a m4/3-ban, gondolom - a simáról már sajnos az Olympus is letett
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Számból vetted ki a szót...
-
Játékos
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Nem káárcol?

-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Örülj neki, így sokkal kevésbé fájdítod a szívedet miatta...

Szerencsés majd akkor leszek, ha egyszer befigyelnek a fotós tatyómba.
-
Játékos
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Degeczi kollégának még ennek kapcsán azt is kiemelném, hogy az RC-C1 papíron 2x olyan távolról is vezérli a gépet, ami nem elhanyagolható szempont.
Nem is a 400Ft-osból veszek azértse!

Te merre vetted, drusza?

-
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Szeretném a gépre bízni, mert előfordul, hogy váltakoznak a világosabb és sötétebb témák, és mindig állítgatni sztem macerás. Vagyis, majd ha rutinos leszek, akkor igen, de egyelőre nagyon nem vagyok az.

Kipróbáltam most hogy ISO800-ban maximalizálom az érzékenységet, de így sem mozdul el 100-ról... inkább alulexponálja a képet.
-
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Köszi az infókat, de nekem pont azzal van bajom, hogy a gép magától állítja a zársebességet, és zárt térben elég hosszú záridőket állít, amit nem tudok kézzel kitartani - pláne sötétebb környezetben...
Persze tudom: vaku, de nem minden esetben akarok vakut használni, mert az elrontja a fényeket, és külső tér esetén nem is elég semmire a fénye. Állvány beszerzése folyamatban, de azt nem fogom tudni magammal cipelni mindenhova.
Kezdem tanulgatni a kézi üzemmódot, de még nagyon gyakran állítom be rosszul.
Az igazi az lenne, ha a gép szükség esetén feljebb tolná az ISO-t. A zajjal könnyebb bánni PS-ben, mint a bemozdult képpel.
-
ROBOTER
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Majd megvágom háttérképnek, szerintem durva lesz. Igaz, egy ikont sem fogok megtaláni rajta.

-
2ning
tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Nostradamus is beszélt valamiféle sárga veszedelemről.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
”keletről jő a sárga veszedelem, mely elpusztítja a világot…”
-
Játékos
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére

-
2ning
tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Ez is. [Máté Bence]Nézzétek meg a videókat is. Róla, a módszereiről, beállítottságáról sokat elárulnak. Igazi megszállott. Jó arc.

A Díjak menüpont pedig elképesztő. -
ROBOTER
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Köszi!
-
ROBOTER
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Aha! Fődíjas lett a fotók között, megyek ballonozni nemsokára, ha minden jól megy.
-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Ilyen kis eloadasokon mar voltam de akkor nem fotoztam,kivancsi leszek.
Nemtudom meg melyik obi lesz a megfelelo de lehet a 40-150, problema hogy nemis ismerem a helyszint.
-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Miert ,nem ertem a kerdest?
Te nemszoktal?
-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Ugy akartam hogy 1 rendszervaku meg a kinai de most

-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
En ezt a 2db gyari akura is elmondhatom hogy nem egyformak, peddig felvaltva voltak mindig hasznalva.
-
Játékos
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére

-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Rendelek vakut YONGNUO Speedlite YN460
7800ft er.Addig jolesz amig nembirok jobbat venni utanna meg jo lesz 2. vakunak.
Jovo honap elso felebe szuksegem lesz ra, ha megse erne ide addig kapok kolcson canon 430EX-et, alitolag az is frankon megy kozeppontoskent.
-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
De az ugye nem 300mm en?
(#2333) Játékos
A reciprok szabaly csak stabi nelkul kell, stabivel batrabban lehet mozogni

-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
De ezt csak iranyarnak mondtam neki, szerinte ez az obi nem eri meg
alitolag elavult szar ahogy a szavaibol kiveszem

Mostmar ha 45k fizetne se adnam el neki, egyszeruen nem erdemli meg.
-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Persze a 70-300-at ha lesz alkalmam lecserelni 50-200 ra akkor megteszem , amugy mennyi kulonbseg van a sima es az SWD kozott ,van valakinek tapasztalata ?
-
Játékos
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
köszi! -
-Shadow-
aktív tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Kár.

Olvasgattam teszteket, állítólag nyitott rekesszel borotva a képe. Jobban rekeszelve, már romlik, de engem az F/1.4 izgatna úgyis. Portrézni faszányos lenne ilyen kis mélységélességgel. -
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Kell 1 vaku izibe, de azert nem mindenaron elado!
-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Ki tudja
volt ott 1 hulyegyerek ide oda rohangalt a sugarak kozt mikor valaki fotozni akart ,kis csicska azthitte benne lesz ,nyoma nincs
-
asthring
tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
nem nagyon volt más opció bennelevésileg, próbáltam oldalabbról fotózni, de akkor bénán nézett ki a ház is, de ez kevésbé a zavar, a szempillák sokkal inkább, csak sajna még mindig nem volt annyi fény, hogy rendesen feltekerjem az f-t

-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Az a baj hogy megoszlanak a velemenyek, ilyen fotot a fotozz.hu oldalon lehuznanak tulsok mindenbe lehet belekotni.
-
Játékos
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Most nézem, te is miskolci vagy!
Azért inkább csak emlékeztet az Erzsébet-térre. 
-
nesa
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Tehat a javitott WB nem tetszik?
Miskolcon az erzsebet teren nincs dzsami

Tegnap nemsurun raktam fel a 14-42 ,de neha azert nemartott,viszont a 40-150-et nemis vittem el

-
-Shadow-
aktív tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Nem lesz egyszerű... Én sem itthon lőttem, házi módszerekkel. Ennek nagyon kell a jól állítható fény.
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Köszi szépen, és egészségedre!

Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Adventi kalendáriumok
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Apple Watch
- Autós topik
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- További aktív témák...
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Újszerű -
- Sony A6500 váz + 8 akku + meike markolat
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

de a 70-300 áll

Persze nem csapnivaló. De a képfeldolgozás még 1 kicsit lehetne fejlettebb a kis vázban, ami tényleg tetszik nekem is külsőre.
)
csak ugy hogy csap egyett a tukron.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)