Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5788) sellerbuyer válasza 5381 (#5787) üzenetére


sellerbuyer
őstag

Igen, azokat is néztem, de nem tudom, hogy ennél a váznál az analóg rá van-e kötve az usb-re. Hagyományos USB to PC összekötést pedig azért nem akarok, mert nekem most csak bemutató célra kellene a tévére kötnöm a vázat, nem szükséges, hogy PC-re átmenjenek azonnal a képek és egy vékony videokábel sokkal flexibilisebb, mint egy hosszú USB-vel vacakolni feleslegesen...

Kipróbáltam közben azt is, hogy bedugtam egy 3.5" sztereo jack-et a vázba, a másik végét pedig kötözgettem egy RCA csatlakozóra mindenféle variácókban, de sehogy sem jött kép és nem is érzékelte a váz a bedugást, tehát a sima méretű kis jack dugó eleve nem jó. Tehát ezek után nem is értem, miért van a manualban ilyen. Amikor a szabvány kamera jack-es kábelt dugom be a vázba, tökéletesen "érzékeli", tehát van annyira hosszú, hogy a vázban lévő aljzatban rövidre zár rendesen. Tehát elvileg mindenképpen ilyen csatlakozóra van szükség, hogy egyáltalán működjön a dolog.

Azt nem tudom, hogy esetleg a menüben kell-e még valamit állítani, jelenleg a PAL/NTSC-t állítottam, mást nem látok benne.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.