- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- potyautas: A teljesség igénye
Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Igazából én az adón háborodtam fel, nem az olimpián. De az az igazság (IMHO!), hogy ténylge dőreség lenne olimpiát építeni a puszta köepébe.
udom, én is itt lakom, meg minden, de amíg az autópályák nem egységes, nem járhatók rendesen, a főutaknak és közutaknak a minősége pedig alig übereli ukrajnát...
Hát ilyen infrastruktúrára nem lehet olimpiát építeni... Ez van ha vidéket nézzük...
A főváros +1 lapát. MINDEN utat ki kellen cserélni, mert olyanok, mit a szegény ember nadrágja: több a folt és a lyuk, mint az anyag.
Az egyetlen ami megfelelne, a mobillefedettség és a tömegközlekedés. Most. De mi lenne kb 250.000-1.000.000 turistával...
Hát nem is tudom... én kb 2020-ra, 2028-ra érzem realitását egy Magyar olimpiának. Megjegyzem mégegyszer: Szerény véleményem szerint...
AE
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PlayStation 5
- Napelem
- SSD kibeszélő
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Arc Raiders
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Razer Kraken Kitty USB Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó Cooler Master MWE 750 GOLD V2 fully modular táp
- Razer Kaira for PlayStation Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Gtx 1660 Super/ i5 10400F/ 16GB Corsair/ 500GB M2 250GB SATA SSD/ WIN 11
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest