Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
prannk
őstag
Sziasztok. Mennyire normális 65s90D nél a "hangyásodás"?
Vagy olyan mintha ugrálnának a szinek a pixeleknél
Netflix premium előfizetésnél. Kicsit zavaró
főleg világos részeknél látom
Pl: 2 ember ül a kanapén sötétebb helyiségben mögöttük a függönynél világosabb van ott meg telibe mozognak a "hangyák"
-
prannk
őstag
[link] 65S90D beállítások
-
prannk
őstag
QD-OLED panelt használó 55 és 77 hüvelykes modellekre is érvényesek. Észak-Amerikában a 42 hüvelykes, 48 hüvelykes és 83 hüvelykes modellek WOLED panelt (EXZA), az 55 hüvelykes, 65 hüvelykes és 77 hüvelykes modellek pedig QD-OLED panelt (FXZA) használnak. . Eredményeink nem vonatkoznak a tévé egyetlen WOLED-verziójára sem.
Nemzetközi viszonylatban ez egy kicsit bonyolultabb. Ausztráliában például a modellkódok eltérőek, és a QD-OLED paneleket használó 55 hüvelykes és 65 hüvelykes méretek „WXXY”, míg a 77 hüvelykes és 83 hüvelykes modellek, amelyek WOLED paneleket használnak, végződnek "EXXY." Ez az utolsó négy számjegy régiónként eltérő, de ha a modellkód negyedik utolsó számjegye „E”, akkor a TV nagy valószínűséggel WOLED panelt használ. -
prannk
őstag
Még 1 kérdés. A képtisztasági beállitást kikapcsoltam mert engem zavar ez a fura mozgás meg ugrás. Viszont netflixnél jelen van ez a dolog..
-
prannk
őstag
Játszadozok még a kalibrálással
-
prannk
őstag
Hát néztem youtuben. Ott is filmmakert állítgatják. De én szerintem azon elvesznek a színek
-
prannk
őstag
65S90D tulajokat kérdezném,hogy ki milyen képmódban és fontosabb beállítással használja a tv ét?
-
prannk
őstag
Sziasztok. Megvettem a samu 65s90d panel totós tv ét. Nagyitó appal ezt sikerült kifotozni. Akkor ez qd oled ugye? Ami a jobbik panel
-
prannk
őstag
Hali. samu 65S95D megéri azt a 130 ezres különbséget 65S90D vel szemben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
főleg világos részeknél látom