Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz Sontir Fel #88984 üzenetére
DP egy dolog, de a TV nem kapcsol ki-be az alapján, hogy kap-e jelet... így aztán neked kell kapcsolgatni naponta többször... elsőre semminek tűnik, aztán azért csak macera... főleg ha a rendes TV is egy LG OLED, mint nálam... akkor aztán a gyári távirányító egyszerre kapcsolja a kettőt (bár van szoftveres megoldás amivel automatizálható, illetve utóbbira jó egy szervíz távirányító, ami rendesen irányított )
-
Male
nagyúr
válasz blakey #89067 üzenetére
Vagy akár a win képernyővédője... amit azért OLED-nél szerintem ajánlatos is használni (ha elég sötét, akkor a fogyasztás is jelentősen leesik... a gyári Mystify-t használom, gyak. annyit eszik vele, mintha lekapcsolom a kijelzőt... vagy mint az LG saját képernyővédője esetén, csak ezt be lehet állítani jól, hogy mikor kapcsoljon be )
-
Male
nagyúr
válasz Yodamest #89131 üzenetére
Össze-vissza villogás nekem is volt... a HDMI kábel volt az oka... ahogy gyanús lett: ha VRR OFF + levettem a felbontást FullHD / 60Hz-re, rögtön rendben volt a kép... próbáld ki, ha nálad is megjavul tőle, akkor a kábellel van gond. (kábelvilágos kábel volt, cserélték simán, kopp ugyan olyan újjal megy szépen azóta is)
-
Male
nagyúr
válasz Yodamest #89174 üzenetére
Igen, és határesetben már az eszközön is múlik... nekem volt olyan, hogy egyik VGA-val oké volt, a másikkal meg már voltak anomáliák... ugyan az a kábel, kijelző, felbontás, és minden... szóval hogy nálad C2-vel oké volt, másikkal meg most nem, az sajnos nem garancia. ...de ahogy írod, ez alapján megoldódott, simán lehet, hogy csak feszült és nem érintkezett tökéletesen, vagy akár a por amit említesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest