Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci868
csendes tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Nekem annó 3. CX-em lett ami minimálisan tintinges de tényleg keresni kell rajta de van....
2 hete új TV vásárlásba voltam 2db C2-est kipróbáltam mind a kettő raklap szar volt kékes rószaszínes fos...na mondom panel lottó nem változott hagytam is mondom kipróbálom a Samsungot s95b-t hát olyan homogén és tintingmentes állam leesett.....engem a tinting kitud kergetni a világból ha már kiszúrtam......amúgy meglepően jó ez a tizen rendszer a samsungon a képe meg odabasz..... -
buci868
csendes tag
amúgy szerintem bekerülhetne a tinting téma az összefoglalóba a hátrányok részhez....
-
buci868
csendes tag
válasz
rothfb
üzenetére
Leülük vele szembe és a két széle fehér háttérnél csúnyán bekékül, még sárga háttérnél is a szélek nagyon minimálisan bezöldülnek azé az már eléggé tinting....
Sajnos ha ez így van ahogy mondod akkor lehet nem az én világom lesz az oled pedig a kontraszt meg a fekete tényleg lenyűgöző ....
Ha már keresni kéne a tintinget vagy is nagyon minimálisan lenne jelene az oké valószínűleg elengedném a dolgot, de amik nálam voltak darabok azoknál szembe tűnő volt sajnos .... -
buci868
csendes tag
válasz
nightsong
üzenetére
Hát ezt keresni sem kell, látni a képen hogy tintinges....
Én most küldöm vissza a második 55cx-emet mert másodjára is egy hulladék tintingeset kaptam, elsőt emagnál vettem most a másodikat az MM-ben itt kértem csere készüléket.
Vagy valami az októberi novemberi gyártással van a baj és sok küzte a tintinges. Első oktoberi gyártás volt a mostani novemberi....Ha harmadjára is szar lesz akkor elfelejtem egy időre az LG oledet ... -
buci868
csendes tag
Sziasztok
Most érkezett meg MM-ből a LG55CX-em , az lenne a kérdésem hogy LG jótállási jegyet nem találom a dobozba azt szoktak adni ? vagy kifelejtették a dobozból ? előző emagos ugyan ilyen TV rendelésemben benne volt a dobozban....
-
buci868
csendes tag
Sziasztok
Pontosan elmagyarázná akiért hozzá hogy miaz a tinting mikor kell vele foglalkozni mi az amikor már inkább cserélni kéne a panelt ?
(mert így amiket képeket betesznek páran abból nem egyértelmű pl google honlap fehér háttre nekem is kicsit változik ha más szögből nézem de hiába fényképezem bármelyik telóval ott meg nem látni , ha nagyon oldalról nézem hidegebb kékebb fehér a fehér de ha középről akkor meg melegebb fehérnek látom viszon nem foltosan hanem úgy egységesen ....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor