Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipitaa
újonc
Üdvözlet! Kérdezni szeretném, hogy emagrol rendelt vki tvt? Mennyire megbízhatók, garancia és minőség terén, mert telefonon elérhetetlenek! :/
-
Pipitaa
újonc
Sziasztok! Véleményeteket szeretném kérni, hogy melyik jobb készülék lg oled G2 vagy C3! Érdemes g2 ben gondolkodni attól mert nem friss modell?
-
Pipitaa
újonc
válasz
Pipitaa
üzenetére
Sziasztok! Sikerült visszavinni a tévét, és hibás volt! Cserélték is volna, de..... volt még egy utolsó Original dobozosnak tűnő készülék amit kibontattam, hogy próbáljuk ki nehogy az is hibás legyen! Amikor kibontották nem vt a kijelzőn a gyári védő fólia, (az eladó szerint lefelejtették biztos
) ami nagyon elbizonytalanított, ezért nem is hoztam el és a pénzt visszakértem! Köszönöm a segítségeteket bízom benne hogy akcióba hozzá jutok egy jó Oled tévéhez, bár most kicsit elbizonytalanodtam! 
-
Pipitaa
újonc
válasz
thebigticket
üzenetére
65 col
-
Pipitaa
újonc
Hát ez remek! Tegnap hoztam el Mediából! :/
-
Pipitaa
újonc
Gicz, nagyon szépen köszönöm a választ!
Szkutyi csatolok egy képet róla, nem tudom mennyire adja vissza, nagyon közelről lehet látni csak és végig egyforma távolságban van! -
Pipitaa
újonc
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy adott egy új lg c3 oled tévé, aminél azt tapasztaltam hogy közelről függőleges csíkok jelennek meg rajta (főleg akkor látható ha szürke színek jelennek meg) ! A csíkok végig mennek balról jobbra kb 20centinkent egyformán! Ez normális jelenség? :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bízok benne h black friday keretében lesz még valami!

Gicz, nagyon szépen köszönöm a választ!
Vhiktor