- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
2018-as modellek még megállják a helyüket? OLED55E8PLA-t néztem. Elvileg még van rá 4 hónap garancia. Bár nem tudom, hogy ez a második év-e (vagy 1-et adnak rá?). Ha ez a második, akkor vonatkozik rá valami korlátozás? Pl. beégésre már nincs garancia, stb. Illetve mennyi ennek most a reális ára szerintetek?
Vannak kereskedők is, jó árban árulnak egy csomó OLED modellt, de bolti garival és abban nem bízom. Szerintem beégéssel elhajtanak, mint a magzatot, meg kimagyarázzák, hogy ez normális.
-
hito
nagyúr
válasz
daneel_hu #52552 üzenetére
Ezt is mérlegelem, köszi! Egyébként az is ellene szól, ha az ember 3D szeretne, ott a VR. Viszont ha nem ez, akkor valószínűleg QLED lenne. A mai OLED TV-ként sokallom a 4-500eFt-os vételárat.Majdnem félárban van QLED. A különbség nem kicsi tudom, de az árkülönbség sem.
-
hito
nagyúr
válasz
KTTech #52544 üzenetére
Köszi! Tudom, de az enyémnél biztos nem régebbi és nem elavultabb (6-7 éves Samsung fHD 3D led 82cm)
Nekem elég, ha 4k, nem kell sokmagos processzor, meg mindenféle beépített okosfunkció.Nehezen engedem el a 3D-t (bár az is igaz, hogy az elmúlt években 0 3D tartalmat néztem rajta). Idegesítő lenne ha kéne és nem tudná. Ugyanakkor feljebb lépnék 4k-ra és a HDR funkció sem jönne rosszul. Mindezt megspékelve az oled panellel...hát úgy tűnik, ezen kívül nincs más választás. Nem lesz egyszerű beszerezni, azt már látom.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! 3D 4k oled TV-t keresek. Ezt az egy típust sikerült találnom. Van más is, vagy ez ennyire kuriózum volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- Samsung Qled 50" (127cm) 4k uhd hdr smart led tv
- Új xiaomi Buds 5 Pro Harman/kardon Bluetooth fülhallgató 3 meghajtóval Nem Redmi!!!!!
- Új csak kipróbált Beoplay Portal PC PS Bluetooth fejhallgató HiFi - Gammer használatra is!
- Ford fejegység,cd,rádió