Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor tm
tag
válasz
allein
üzenetére
Nekem tegnap lassult be a wifi a tv-n, a router pont mellette van es mas eszkozokon jo volt a sebesseg igy hamar kiderult, hogy a tv a ludas, igaz eddig nem volt semmi problema azon sem a sebesseggel.
Picit utanaolvasva azt talaltam, hogy ki kell kapcsolni a gyors bekapcsolas funkciot, akkor teljesen ki tud kapcsolni a tv es nem jon elo ez a problema. Nekem igy ki es bekapcsolva tegnap megjavult a wifi sebessege.
-
Gabor tm
tag
válasz
üzenetére
Részemről félúton vagyok. A tv hangszóróját csak kipróbáltam egyszer, tv-hez képest szerintem egész jól szól.
Amúgy meg egy Logitech Z623 van rákötve.
Nem sorround, nem is egy külőn erősítős rendszer, de ahol most lakunk nem is nagyon kivitelezhető az olyan, viszont bőven elég erős, hogy ne panaszkodjak, 200W RMS meg THX minősítés. -
Gabor tm
tag
válasz
Gtaati
üzenetére
Ezt írja a kép előtt:
This is why I advise everyone who is thinking about buying an OLED TV that was working in the store to check screen uniformity before making the purchase. Below is an image of a friend who bought 65″ C6 OLED TV that was working in one of the stores in Zagreb. The amount of burn-in on it was excessive:Tehát egy ismerőse vett egy kiállított darabot. Ez a kép nem az amelyikről a teszt készült, azon nincs beégés és még mindig jó a képe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Tesla topik
- World of Tanks - MMO
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor