Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulkobb
tag
válasz
Wellin9
üzenetére
Csak Fifát és codom nyomom pont semmi mást
Kb 1000 órám szokott lenni összesen egy évben a PS-ben, tvét szinte sosem nézek. Énis ettől félek, hogy Fifánál több statikus elem, mint például az eredményjelző és az nagyobb valőszínűséggel égne be
Lehet mégsem olyan jó választás az oled? -
Müszi
senior tag
válasz
Wellin9
üzenetére
Én tegnap reggel hívtam őket, hogy inkább szeretném üzletben átvenni mivel rendelésnél nem engedett a rendszer csak kiszállítást választani de azt mondták, hogy ez azért volt mert már egyik boltjukban sincs készleten csak a kp raktárukban pár darab és azokat csakis kizárólag kiszállítással lehet megrendelni.
Így utólag nem is bánom. Egyébként meg cirka 1000ft volt csak a szállítás. -
lapoe
csendes tag
válasz
Wellin9
üzenetére
Ez a legrosszabb.. inkább mondanának/jeleznének egy későbbi szállítást/átvételi lehetőséget, de az fix lenne.. nem a későbbi átvétel a gond, hanem amikor rákészül az ember a korábbira és semmi..
de hát megy a verseny az áruházak között.. sokszor még mindig többet ígérnek mint kellene -
Müszi
senior tag
válasz
Wellin9
üzenetére
Azt hiszem belevágok ha még egyáltalán van. Ha meg elfogyna és nem igazolnák vissza akkor marad az Emag.

Mindenesetre bontott dobozt nem fogok átvenni. Merem remélni, hogy nem is próbálkoznak azzal, hogy olyat küldjenek előzetes jelzés nélkül.
Őszintén szólva próbálkoztam a rendeléssel és megjelöltem volna bolti átvételt mert azt jobban preferálom de szinte mindegyik üzlet készlethiány megjegyzéssel kidobott. Egyedül Budaörsön lett volna még elvileg de oda mostanság nem tudnék kimenni érte. Felhívni én sem tudtam őket de még holnap megpróbálom.
Szerintem már csak a raktárukban lehet pár példány belőle az meg csak nem volt kibontva és bekapcsolva sehol.
Most nézem ismét és a Mamut-ban is van elvileg. Délelőtt még ott sem volt.
-
ZPKing
tag
válasz
Wellin9
üzenetére
Én is pont ezen gondolkodom, tervezek venni egy 55CX-et, viszont én inkább azon gondolkodom hogy meg kellene várni 2021-es 55C1-est. Azt nem tudom hogy árba hova fogják pozícionálni a motanihoz képest.
Illetve nincs valahogy egy összehasonlító táblázat amiben látszik hogy az új C1 mivel fog többet tudni a mostani CX-hez képest?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Könyvajánló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Kb 1000 órám szokott lenni összesen egy évben a PS-ben, tvét szinte sosem nézek. Énis ettől félek, hogy Fifánál több statikus elem, mint például az eredményjelző és az nagyobb valőszínűséggel égne be
Lehet mégsem olyan jó választás az oled?
de hát megy a verseny az áruházak között.. sokszor még mindig többet ígérnek mint kellene

Vhiktor