Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadan01
senior tag
válasz Tarlóbetyár #10323 üzenetére
Az automata frissítés van kikapcsolva, ettől még közli veled, hogy van lehetőség. Tiltani teljesen csak úgy tudod szerintem, ha a fw update oldalt a routeredben tiltod le, legalábbis a samsung tvk esetében is csak ez volt a járható út. Vagy hagypd frissíteni
-
Joshi
titán
válasz Tarlóbetyár #10326 üzenetére
Ez hülyeség, akkor az a tévé hibás gariztasd.
-
Dadan01
senior tag
válasz Tarlóbetyár #10326 üzenetére
Akkor ne frissíts, de ha megdöglik ott a gari, mit veszhetsz? Funkció nem tudom mi ami elveszett neked, de újdonság mondjuk csak egy tűnt fel, a technikolor képmód. Az a routertől függ, hogyan lehet egy adott webhelyet letiltani, de egy gyors google nekem nem mondta meg, honnan jön az update az lg tévékre, szóval passz ezügyben.
-
dom1n0
senior tag
válasz Tarlóbetyár #10533 üzenetére
Bekapcsoltam igen.
Audioquest Pearl hdmi kabel.
Vettem optikai kábelt, azzal prímán megy... -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Tarlóbetyár #10723 üzenetére
[link]
Szerintem nem...[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
veterán
Elvben nem. Itt mintha lett volna valaki akinek sikerült, bár én nem nagyon hiszek benne.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
törölt tag
Én úgy tudom, hogy az Atmost átkódolja Dolby 5.1-be, és úgy küldi ki ARC-on a tévé.
-
krx21
nagyúr
válasz Tarlóbetyár #10728 üzenetére
Van mennyezeti hangszóród?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Tarlóbetyár #10730 üzenetére
Igaz nem engem kérdeztél, de addig amig nincs 'normális' atmosod, addig véleményem szerint, nincs értelme foglalkozni vele....
De amugy igazi atmoshoz, korrekt rendszer szuksegeltetik, és ez esetben a tv már csak megjelenitesre való[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
H1N1
tag
válasz Tarlóbetyár #10831 üzenetére
-
Manka76
senior tag
válasz Tarlóbetyár #10974 üzenetére
Itt van: [link]
pendrivera LG_DTV mappa abba bele.
Nekem ahogy bedugtam már írta is hogy frissítés van.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
xedamen
senior tag
válasz Tarlóbetyár #11012 üzenetére
Azt írtam, hogy legjobb barátom is B7-en gondolkozik. Az LG-s illető X a barát meg Y. Két külön személy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Politika
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest