Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
üzenetére
Az a probléma - a kérdező igazmondását mindenképp szem előtt tartva, tehát nem támadásként értendő - hogy nem tudunk semmit a nevezett TV oda kerülési körülményeiről...lehetett olyan tesztkészülék, ami már megjárta a hadak útját, ki tudja mit és miképp művelt vele...
Nyilván más, ha te bontod ki, te "járatod be", te ügyelsz rá, mert a te tulajdonod...
És igen...ez a képminőség nagyon fájhat a samunak...mert ez valóban ár-érték arány bajnok, nem csak a prohardveren, külföldi tesztekben is...és persze a samu pedig nem

-
chris0000
őstag
válasz
üzenetére
nem figyeltél,ez az alap gyári beállítás volt amit írtam abban a hsz-ben,nem én állítottam be...

beállítás után már persze,h más a 20-30as oled fénynem 100
egyébként szerintem teljesen egyénfüggő,ki h állítja be...én most pl HDR módban használom.azt tudtátok,h HDR-es filmnél automatikusan vissza tolja 100-ra az Oled fényerőt?
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
üzenetére
"Nekem konkrétan 18-on van"
Üdv a klubban. Akkor már ketten vagyunk, de szerintem nem leszünk sokkal többen később sem.
Nálam 20 lett a vége, mert néha picit keveselltem 18-nál a sötétebb jelenetek részletességét, de ennél feljebb már zavar. Igaz, az enyém 2015-ös modell, némileg alacsonyabb fényerővel. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
üzenetére
Én úgy vettem, hogy 2 év gyári garis, de valójában nem teljesen az (Digitalko). Ha az LG-nél szerepel a bolt a hivatalos viszonteladói listában, akkor teljes értékű a garancia. Ha nem, akkor úgy van, hogy ingyen javítják 2 évig (akár panelcsere otthon), de ha cserélni kell a tévét (alkatrész hiány stb miatt), azt az eladó boltnál kell bonyolítanom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung QE65S90DAT 4K OLED 65"
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- LG OLED TV - C2 55 4K 120Hz - Garancia
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nálam 20 lett a vége, mert néha picit keveselltem 18-nál a sötétebb jelenetek részletességét, de ennél feljebb már zavar. Igaz, az enyém 2015-ös modell, némileg alacsonyabb fényerővel.
Vhiktor