Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
üzenetére
Az a probléma - a kérdező igazmondását mindenképp szem előtt tartva, tehát nem támadásként értendő - hogy nem tudunk semmit a nevezett TV oda kerülési körülményeiről...lehetett olyan tesztkészülék, ami már megjárta a hadak útját, ki tudja mit és miképp művelt vele...
Nyilván más, ha te bontod ki, te "járatod be", te ügyelsz rá, mert a te tulajdonod...
És igen...ez a képminőség nagyon fájhat a samunak...mert ez valóban ár-érték arány bajnok, nem csak a prohardveren, külföldi tesztekben is...és persze a samu pedig nem

-
chris0000
őstag
válasz
üzenetére
nem figyeltél,ez az alap gyári beállítás volt amit írtam abban a hsz-ben,nem én állítottam be...

beállítás után már persze,h más a 20-30as oled fénynem 100
egyébként szerintem teljesen egyénfüggő,ki h állítja be...én most pl HDR módban használom.azt tudtátok,h HDR-es filmnél automatikusan vissza tolja 100-ra az Oled fényerőt?
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
üzenetére
"Nekem konkrétan 18-on van"
Üdv a klubban. Akkor már ketten vagyunk, de szerintem nem leszünk sokkal többen később sem.
Nálam 20 lett a vége, mert néha picit keveselltem 18-nál a sötétebb jelenetek részletességét, de ennél feljebb már zavar. Igaz, az enyém 2015-ös modell, némileg alacsonyabb fényerővel. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
üzenetére
Én úgy vettem, hogy 2 év gyári garis, de valójában nem teljesen az (Digitalko). Ha az LG-nél szerepel a bolt a hivatalos viszonteladói listában, akkor teljes értékű a garancia. Ha nem, akkor úgy van, hogy ingyen javítják 2 évig (akár panelcsere otthon), de ha cserélni kell a tévét (alkatrész hiány stb miatt), azt az eladó boltnál kell bonyolítanom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nálam 20 lett a vége, mert néha picit keveselltem 18-nál a sötétebb jelenetek részletességét, de ennél feljebb már zavar. Igaz, az enyém 2015-ös modell, némileg alacsonyabb fényerővel.
Vhiktor