- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
*RLaci* #57159 üzenetére
Éjjel csináltam a képet, de majdnem kiégett a retinám, amúgy egy nagyon pici van benne, ami itt nem látszik, de csak akkor, ha szinte panel szélétől, teljesen oldalról nézem a jobb felső sarokban.
De nyilván nem ott fogok állni, és azt bámulni, ha teljesen fehér a tartalom. Ez kb, fél tenyérnyi (sincs) kis zöldes-kék árnyalat.
-
korpicschess
veterán
válasz
*RLaci* #56264 üzenetére
Yes! :)
Srácok, elhoztam ezt az új kijelzős B7-et, kicsit szedett-vedett volt, szerintem a talpa sem az eredeti, távirányító is kopottas, törött elemtartó fedél, de mivel falra megy majd, illetve volt itthon plusz magic remote, ez nem érdekelt igazán.
Kipróbáláskor nem láttam semmi hibát a kijelzőben, de mondtam asszonynak, hogy itthon már nem nézek semmi ilyesmi tesztet.
Jó volt lehúzni róla a fóliát, nagyon baba a kép! Rtings kalibrációt állítottam be, kicsit hűvösebb színhőmérséklettel.
Bármi egyéb amit tudni kéne? -
arn
félisten
válasz
*RLaci* #56264 üzenetére
Visszaolvastam - megnezem majd, de nekem ez kb a leszarom kategoria
sracok nem lattatok meg uw gorbitett ips monitort... ott a sarkokban mik vannak.
nem vagyok nagy tvbubus, otevente ha cserelem, az elozo ket sony 12 es 6 eve megy. Gondolkodtam is rajta, foleg, hogy shieldet hasznalok.
a kelet es a nyugateuropai modellek is erintettek? -
xedamen
senior tag
válasz
*RLaci* #56181 üzenetére
Már én is bánom... Olyan boldog voltam 2 órán keresztül, aztán párom hazajött és meg kellett győznöm, hogy miért költöttem egy rakás pénzt új TV-re, miben is szebb a képe. B7 sem volt homogén, sőt volt egy kis Comedy Central logó beégés is rajta, ezért érdekelte, hogy ez miben jobb. Mondanom sem kell, hogy nem győzte meg a látvány.......
-
ztfolder
csendes tag
válasz
*RLaci* #55055 üzenetére
Igaz én enteriőrrel foglalkozom, de még nem láttam olyan bútort amit ne lehetne átalakítani. Itt egy egyszerű példa, hogy egy alapból 110 centis belméretet, miként növeltem 130 cm-re, hogy az 55 ös helyett ne kelljen kisebbe gondolkodni. A 10 cm széles oszlopokat utólag gyártottam le. Tíz éven keresztül egy 34 colos volt a helyén, de az új tv 123 cm széles.
-
válasz
*RLaci* #54976 üzenetére
Én speciális tisztító spray + nagy kendő (hozzá volt, kupakjába) amit még korábbi LG TV-hez kaptam az Euronicsba
Nagyon jó cucc, felfújom és addig kell törölgetni (körkörösen) a kijelzőt, mígtisztaszáraz nem lesz és a felület taszítja a port, szószt...mindent ami kosz.Sokat kell törölgetni, mert nem tudom milyen anyag az (mintha ilyen olajos lenne vagy nemtom...) amúgy kék folyadék van a dobozban ha jól emlékszem.
OLED TV-m is lekezeltem vele első felrakásakor és azóta sem kellett a kijelzőt tisztítanom, mert patyolat tiszta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Linux Mint
- Apple iPhone 17 - alap
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Így használod a ChatGPT-t
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest