- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Normál otthoni használattal már a plazma se égett be. De ott működött a zoomolt kép és akkor a logo se volt benne a képben, pl statikus kép ghost megmaradt, akkor egy napig járatta az ember zoomolt kép mellett és szépen eltűnt a ghosting. Nem tudom ez OLED-nél mennyire működik, egyszer már kérdeztem de nem kaptam egyértelmű választ.
-
Madwe
nagyúr
Képeltolás be van kapcsolva, s a javítás is lefut, csak ritkán (napi 20h megy a tartalom, s utána 4h pihen kikapcsolva).
Az első teszt az pont arról szól, h kínzás alatt mennyire hamar megy tönkre, nem valós értékeket akarnak kapni, hanem h milyen hamar adja meg magát, ha folyamat statikus képet kap. Azért az 5 hét, napi 20h tartalom után minimálisan jelentkezik pirosnál sztem nem rossz érték.
Az újabb teszt szintén kínzásra megy (hiszen nem akarnak 5 évig tesztelni) ezért sokat járatják ott is, de ott pedig a különböző tartalomtipusokra kíváncsiak, h melyik gyilkolja jobban a panelt, a tipikus focinézés, sorozatnézés, tévénézés, filmezés, statikus meg dinamikus játék.
Szóval ennek se az a célja, h megmutassa mi lesz 5 év múlva, hanem az, h el tudd dönteni, h a te felhasználásoddal mennyire lesz kitéve kínzásnak a panel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest