Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Protezis
üzenetére
Szia, pár nap után valami szétcsúszott, amikor optikai kimeneten vagyok akkor a hangerő gombokat nyomkodva a TV továbbra is kijelzi azt a fel-le nyilas hangerő állító felületet, viszont (mobiltelefon kamerával megnéztem) a távirányító nem ad ki infra jelet. Nem állítgattam semmit, csak használtam a TV-t, ki/be lett kapcsolva néhányszor. Nálad volt már ilyet? Újra lehet valahogy aktiválni anélkül, hogy újracsinálnám a teljes beállítási folyamatot?
Szerk: egyelőre újra-beállítgatás nélkül azt is meg fogom nézni hogy a TV IR blastere ad-e jelet, és ha igen, akkor odavezetem.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Protezis
üzenetére
Közben megtaláltam hogy kell. Itt leírják: [link]
Leírok néhány tapasztalatot: a gyártó választó menüben tényleg rá kell keresni az "Edifier"-re, hogy megjelenjen a listában. Az ezt követő képernyőn először összezavarodtam, nem a felületen nyomtam meg a power gombot, hanem a TV távirányítóján, és akkor lekapcsolt a TV..
Miután rájöttem hogy a felületen lévő kis szürke "Power" gombot kell nyomkodni, első 6-7 alkalommal egyáltalán nem is csinált semmit, utána találta csak meg azt a bizonyos beállítást ami működik a hangszórókkal. Már kezdtem azt hinni hogy nem fog működni, aztán egyszer csak összejött! Először tévesen a bemenet váltás jelet találta meg, de ugye mivel a felület azt kéri hogy a power jelet találd meg, ezért azon én még eggyel tovább léptem, és akkor lett jó.És most tényleg tudom a hangerőt szabályozni a TV távirányítójával. Hát ez iszonyat. Jól eldugták ezt a beállítást

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Íme az új Android Auto!
- AliExpress tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- PC /i5-3470/8GB/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Miután rájöttem hogy a felületen lévő kis szürke "Power" gombot kell nyomkodni, első 6-7 alkalommal egyáltalán nem is csinált semmit, utána találta csak meg azt a bizonyos beállítást ami működik a hangszórókkal. Már kezdtem azt hinni hogy nem fog működni, aztán egyszer csak összejött! Először tévesen a bemenet váltás jelet találta meg, de ugye mivel a felület azt kéri hogy a power jelet találd meg, ezért azon én még eggyel tovább léptem, és akkor lett jó.
Vhiktor