Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
senior tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Pont akartam írni hogy az nagyon nem otthoni körülmény, fényárban úszik az egész hely..ergo kb az összes oled hasonló képet fog mutatni, na meg nem ártana ugyanolyan képmódban pl filmmaker összenézni és lehetőleg egymás mellett+ nem demo videókból kiindulni. Ez az A80L minősége ott van ahol a G3...hát azért az barokkos túlzás szerintem még akkor is ha oled mind2 készülék. Azért jelentős a különbség a G3 javára..szerintem Vhiktor is alátámasztja ezt..ráadásul műszeres mérésekkel. Az ő kezei között már megfordult nem egy kettő ebből a 2 típusból is.
-
szkutyi
addikt
válasz
Quadgame94
üzenetére
Én euronicsban medialejatszon vitt saját anyagot teszteltem egy felső kategóriás oled-en, mindenki kereste a tartalmat, annyira "szar" volt némelyik jelenet a bolti körülmények között...
Volt olyan márka kepviselő aki alig várta a tesztem, és el volt ájulva mert még nem is látta hogy milyen is valós tartalommal...
Szerintem azért ez is gáz...ennyi erővel anyám is felveheti azt a logo-s pólót és....
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor