Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
Szerintem nem alapbeállításon kell összeállítani, hanem inkább azt kell nézni, hogy melyikből hozható ki jobb, neked tetszőbb dolog. Ez akár a rosszabb alapbeállítású is lehet.
Nem vagyunk egyformák, nem az kell neked ami másnak, és azt simán le tudod írni, hogy
"nekem ez-az-amaz kellett, és ebben a tipusban ez nem jött össze, ebben meg igen" -
Majd írd meg a véleményedet légyszíves, ha nem gond. Alig van infó az új Philips modellekről.
Pár tesztet , véleményt találtam, dícsérték,de az azért nem biztos, hogy túl hiteles.
Új SOC van benne, 40 % kal jobb állítólag a 706 hoz nézve, és a mozgás is és a képfeldogozás még jobb lett .
4K lett a menü, nem 1080 P ,de már Google Tv alapú. Oled EX panel van benne állítólag jobb a fényerő és színek visszaadása is. Állítólag a zínbeállításokon módosítottak , jobb a kalibrációs lehetősége, már LG szinten lehet kalibrálni. C3 szintre tezsik fényben és képminőségben.
Távirányító is újabb lett BT és hang. Ezeket találtam. Ami negatívum hogy nincs benen mélynyomó már? ezt nem tudom.és a 2db HDMI 2.1
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Wise (ex-TransferWise)
- Crypto Trade
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EAFC 26
- Apple Watch
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest