Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
Persze, meg teszek fel képet is. Én is ezt olvastam, igazából, ha C2 szintet tudja, az nekem már vígan elég lesz mellette kapott plusszokkal (Google TV, ambilight). A mélynyomó nekem annyira nem hiányzik majd, de valóban én se nagyon találtam sok infót róla. Még azt se tudom, hogy mi a különbség a 708 és a 718. Azt tudom, hogy láb meg távirányító esetleg, de hogy pontosan mi, azt nem tudom.
cs.zs.: Dehát pont így írtam le, hogy én ezt vagy azt jobban szeretem, ezért nekem nem oké
Azért gyári mozi módban hasonlítottam össze, mert nekem nincs olyan tudásom, hogy összehasonlítsam nagyjából ugyanolyan beállításokkal. De a semminél, gondolom, jobb, ha teszek fel ugyanazzal a műsorral egymás mellett képet. Hátha valakinek az s segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest