Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
Scholes9 #93306 üzenetére
A játék jó lesz, de mivel én bírom az interpolaciót, minden tévén maxra állítom, ezzel nem voltam elégedett, ezért küldöm vissza, meg a menü is eléggé zavar. Plusz nem indult jól az első találkozásunk: le akartam tölteni az HBO Maxot és úgy belefagyott, hogy csak kétperces áramtalanítással tudtam újra munkára fogni
undercover: Most elég nagy a tévékörforgás, most adtam el az LG C2-t, és rendeltem a Vodától az S90C-t, de fent említett problémák miatt azt visszaküldöm, és ma jött helyette egy Philips 718. Volt már előtte egy 806-om, azzal nagyon elégedett voltam, az oprendszer nekem ver bármilyen LG-t, Samsungot magasan és az ambi is nagyon bejön.
Ha minden igaz, este csinálok megint egy ilyen Netflix, Youtube HDR egymás mellett alapbeállítással összehasonlító képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest