- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TV nézésnél abszolút nem érdekes semelyik HDR ez szerintem egyértelmű.
Streamnél már érdekes lehet, pl nálam a Prime gyűrűk ura sorozat nagyon szép HDR 10+ ban , ugyan az minta Dolby Vision.
Letöltött nagy bitrátás anyagoknál már fontos, Bluray DoVi anyagoknál megfelelő lejátszóval szerintem szükséges feltétel vagy a DoVi vagy a HDR10+. A HDR10 és a HDR10+ között is már észrevehető a különbség.
Mielött valaki ítéletet mond egy eljárásról ,érdemes a TV-t bekalibráltatni ahhoz a módhoz és elfogadni, hogy a Dolby Vision a Mozik jellegéhez van szabva, azaz besötéítést vagy legalább nem lámpafényt igényel ahhoz, hogy visszaadja azt amire szánták. Ugyan ez igaza HDR10+ ra is.
Hozzátszem ez az én véleményem. A kalibrálás szerintem a két metaadatos eljáráshoz nagyon fontos. Minél nagyobb lesz a fényerő a TV-kben szerintem annál többet nyom a latba a két eljárás.
AZ nem mentesití semelyik nagy gyártót hogy ha a legfontosabb HDR eljárást és az egyik elterjedt hangformátumot nem támogatja az alól, hogy a választás lehetőségét meghagyja a felhasználóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gyúrósok ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TCL LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest