Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Na ez tök jó hasonlat volt amúgy, hogy
"én amondó vagyok, hogy akkor jó a fényerő, ha azt érezzük, hogy olyan a kép felülete, fényerő kisugárzása, mintha egy festményt néznénk, tehát nem "világít" kifelé alapjáraton, hanem csak úgy "van", mintha nem is tv képernyő lenne, hanem egy falon lévő festmény."
Mert én pl pont nem így gondolom, de attól meg tök jól megfogalmaztad.
Én imádom, ha világít és lerobbantja a fejem a piros. És én készséggel elismerem, hogy nem ez a megfelelő technika akkor, HA azt szeretném, hogy minél természetesebbnek tűnjön, amit nézek, meg a többi ilyen "ahogy a rendező megálmodta" dolog. Ahhoz kell a kalibrálás, meg a filmmaker, meg a 30-as SDR.
Nekem csak azzal van bajom, hogy vannak, akik szerint mi (mert itt tuti nem én vagyok az egyetlen, aki úgy szereti a beállításokat, mint én), valamit szarul csinálunk, mert nem úgy nézünk tévét, ahogy mások.
Tökre elhiszem, hogy nektek a festmény megoldás tetszik, nekem meg a neonváros Vegasban
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor