- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
viera
őstag
válasz
szkutyi #87331 üzenetére
Ha fontos a magas fényerő akkor nem fog hiányozni szerintem a Dolby Vision. Én amúgy sem látok nagy különbséget a HDR10-hez képest.Engem inkább zavar, hogy a DV filmek elég sötétek.Nekem Sony OLED van kb.550 nit-et tud de szerintem kevés.Eddig G3-ra szerettem volna lecserélni de nagyon gondolkodom az S95C-n.
TV adás nem tudom mennyire viseli meg mert nincs az enyémen semmi ilyen csak médialejátszó meg Blu-Ray lemez megy rajta. -
S@c@
őstag
válasz
szkutyi #87331 üzenetére
Azért a dolby vision hiánya problémás, mivel a legtöbb streaming szolgáltató egyre több ilyen tartalmat sugároz. (pl: netflix, hbo max, disnyes+)
A sötét tartalmaknál néha túlkompenzál, de lehet állítgatni, ez egyéni szubjektív megítélése, hogy mennyire jó.
A tükröződést valamelyest javították a korábbi modellekhez képest, de még mindig jelen van. A legtöbb oled tv ilyen, azok közül ez az egyik legjobb, fényerő kb 700nit ez elegendő lehet.
Beégéstől mivel még új nehéz beszélni, az LG ebből a szempontból korrektebb garanciális ügyintézést nézve jönnek cserélnek kérdés nélkül, azonban a Samsung is az újabb oled panelt használja és vannak beépítve védelmek. Ha félsz a beégéstől akkor LG, de 1h általában nem okozhat gondot, csak ne áramtalanítsd!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest