Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT OLED Televíziók - témaösszefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

blakey titán válasz  Sasi001

üzenetére Sasi001

üzenetéreNem 20 éves vagyok bőven használtam legalább 20 tv-t és még többet láttam. - nem a kor a lényeg, van, aki 25 évesen már több száz Tv-t látott, használt, konkrétan az elmúlt 15 évről beszélek, nem arról, hogy volt CRT, meg stb, a mozgásmegjelenítésnek leginkább az elmúlt 10-15 évben lett értelme, azóta van ez a sok elérhető anyag különböző fps-ekkel. 20 évvel ezelőtt, a DVD-ken 95%-ban 25fps volt, ott senki nem foglalkozott a többivel. Valahogy mindig sikerül valakinek úgy értelmezni a dolgokat, hogy az eredmény teljes félreértés legyen. Amikor valaki azt állítja, hogy a többihez képest gyengébb, rosszabb, sz@rabb, akkor egyesek máris úgy értelmezik, hogy sz@r, pedig a többihez képest gyengébbet jelent, nem többet. Neked tetszik, elégedett vagy, hol a probléma? Az én TV-im sem tökéletesek, volt olyan TV-m a mi a többihez képest, azonos kategóriában gyengébb volt, mégis elégedett voltam vele, mert összeségében nem volt sz@r. Ha te az írod, hogy tapasztalatod szerint a TV-m sz@rabb, akkor oké, simán lehet, de én nem azt állítottam, hogy konkrétan a te TV-d sz@rabb, hanem azt, hogy a Samsungok nem a mozgásmegjelenítésükről híresek. 
- 

Leonidas89 friss újonc válasz  Sasi001

üzenetére Sasi001

üzenetéreS95B ről nincs véleményem mert,nem csak technológiát hanem egyszerre méretet is akartam ugrani. Az biztos hogy a mozgásmegjelenítés 77' es méretben samsung Oled-en egy elég nagy csalódás. Amikor minden más kábé 10/10 akkor a többi paraméterêhez képest nagyon kilóg a lóláb a tv alól. Az LG-k jobbak OLED-ben mozgásban tapasztalataim szerint,amit most látok. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG ( OLED77G48LW) 195CM 4K OLED SMART TV ! 2024 UJ MODELL! AKCIÓ
- LG OLED 55B29LA 140CM 4K SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor
 Vhiktor