Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
Egyéb elektronikai termékek terén kivétel oled az Lg szervíz sem példás, tapasztalatból mondom. A Samsung szervízről oled terén nem olvastam vagy hallottam sem negatív sem pozitív dolgot. Az oled azért mindenütt kiemelt szervizelés terén. A Samu még fiatal ezen a téren ha lesznek hibák kiderül, hogy milyen a szervíz hozzáállása. Lg DV és Samu HDR között nem igazán látok különbséget nekem a samun élethűbb a szín jó értelemben nem túltolt túlszaturált de mégis erőteljesebb. Lehet, hogy emiatt sincs nagy különbség a DV és HDR között. Netflix-nél is a legmagasabb csomagom van ott sem láttam különbséget. Viszont sok film vagy sorozat ami zavaróan sötét volt az Lg-n (DV) samun sokkal világosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő