Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sub71
senior tag
válasz
dgyuri0123 #83329 üzenetére
Nem akarok beleszólni a kettőtök vitájába, de....
"Nekem C2 van és nem k....szar panel van benne, sőt, sokkal jobb, mint amilyen nagyon sok egyéb gyártó oledjében van. És mindez nem 7-800e volt."
Ez volt az a mondat, ahol nem bírtam megállni. Ennél szubjektívebb, alá nem támasztott, végig nem gondolt érvet régen hallottam. Ezt hogyan ellenőrizted le? A hónod alá vetted a Te saját C kettesed és odaraktad "nagyon sok egyéb gyártó 7-800 ezres" oledje mellé???? Vagy nem is a sajátodról beszélsz, hanem az összes C kettesről? Akkor még nagyobb a gáz.... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
dgyuri0123 #83329 üzenetére
Nem, ez saját tapasztalat. Ami nem szerintem.
Van az LG-nek homogén panelja, de minek azt rakja az olcsóbb szériába, ha a kutyát sem érdekli. És én nem azt mondtam, hogy a te tévéd szar, konkrétam még mindig arról van szó, hogy írtál egy regényt, szerintemre alapozva. Meg kellene érteni, hogy mire válaszoltam.
Bár nem vagyok magyar, de érthetően leírtam, vagyis ennél érthetőbben nem tudom megfogalmazni.
Ettől függetlenül, az LG tévékbe rengeteg rossz (TT és VB) a panel kerül. A,B,C típusokba.
Ha neked, vagy bárki másnak itt tökéletes a panelja, akkor örüljön, ellenkező esetben jönnek és cserélik, ami vagy jó lesz, vagy nem, inkább nem.Aztán elgondolkozol, hogy szükséged van-e erre az időrablásra és veszel egy másik típust, ahol nagy valószínűséggel minden tökéletes lesz. Pl egy QD -OLED-et, vagy "sima" sony-t, panasonic-ot (philips-et nem ismerem), ahol az LG DISPLAY-től kapott kijelzőt tovább tuningolják tökéletesre (pana). És ez nem szerintem, mert erről videó is van, sőt még a prohardver tesztben is leírták.
Szép napot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest