Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partizan182
senior tag
válasz
üzenetére
Próbáltam egy összehasonlítást lőni (első kép jutub videóból van, második a TV-mről készült tök sötétben ugyanannál a jelenetnél - Last of Us).
Röviden: igen, ez panel/elekronika tökéletlensége. Akkor jön csak elő ha NAGYON sötét szürke,szinte teljesen homogén képet nézünk, a fenti egy szuper extrém eset és a legdurvább amit az elmúlt fél évben láttam.
Közben cseréltettem a panelt, az újon sávosodás kevésbé látszik, a jobb oldalán jobban vinnyettál. Amennyire emlékszem a Fallout 3 elég szürke alapból, de azt érdemes figyelembe venni, hogy ez a jelenség kizárólag akkor jön elő amikor annyira sötét minden (de még nem fekete) hogy egyébként sem látsz semmit. A fenti példán látszik hogy azért olyan húdesokmindenről nem maradtam le a sötétedő szélek miatt.
Just for reference: a Last of Us-on kívül csak a Gone Home-ban találkoztam ezzel (amíg fel nem kapcsolod a villanyt a szobában), most pörgött le pl a Lords of the Fallen ami végig esti/sötét gótikus képi világ, egy percig sem volt gond.
Otthon azért meglesek pár F3 vidijót és szólok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- Battlefield 6
- Bestbuy játékok
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- iPhone topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- EAFC 26
- Trollok komolyan
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év ÁRGARANCIA
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor