- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
Fiam 55A8-a is minimál fényerőn megy (talán 20 vagy alatta...), tőle oldalirányban pár méterre egy 150x150-es, déli oldalra néző ablak. Direkt kipróbáltuk már párszor és jó a tévé képe felhúzott fényzáró rolóval is délidőben, és nem is tükröződnek a tárgyak benne zavaróan.
Király tévé, de komolyan. Ha újra lesz 300-ért valahol raktár-sarok szökevény belőle, akkor a tévézős szobába én is veszek egyet. Ha nem lesz, ami valószínű, akkor majd kifutóban A80J-t. -
bgabesz75
tag
77A80j vagy 83j-t vettem 2 hónapja plazma utàn.Pana 65vt50 volt előtte. Keleti fekvésű a nappali amiben használom. Minimális fényerőn! Ha akarod megnézheted.
18 kerben lakom. Én nem szeretném cserélgetni ùgy mint itt sokan ezért nem bízom hosszù távon annyira az Lgben mint a Sonyban. Max hűtőt vennék tőlük. Az hogy cserélgetik garanciaidőben a panelokat nagyon cool ,csakhogy mi lesz majd utàna?
A mozi érzethez hozzá tartozik hogy besötétîtek.
Viszont a mozgásmegjelenítés plazma után teljesen rendben van számomra.
5 év garival vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Házimozi haladó szinten
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest