- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz
bgabesz75 #73346 üzenetére
Volt Sonym még régen már nem emlékszem a típusára, de made in japan gyártás. Mondom ez tuti lesz nem szar kínai. Először a tv tunner ment bent szét. Meg akartam javítatni, de rá volt benne forrasztva minden az alaplapra. Ment tovább, majd 1 év múlva lett egy piros csík a tvben. Most LG-t vettem, hasonlóan gondolkodtam én is a márkáról, mint te. Még a logóját sem szerettem csak annyira mondták milyen jó a ps5höz, hogy beruháztam rá. Nagyon jól összebarátkoztunk megszerettem, bár a logóját még mindig nem szeretem szerencsére azt ki tudtam kapcsolni kikapcsnál megjelenjen
-
válasz
bgabesz75 #73346 üzenetére
"Az hogy cserélgetik garanciaidőben a panelokat nagyon cool ,csakhogy mi lesz majd utàna?"
Már mint az után, hogy használtam 4-5 évet egy terméket nagy megelégedéssel
Hát veszek egy újat, mert 1 év alatt is nagyon változik minden, hát még 5 év alatt! Eleve nem igazán szoktam 2 évnél tovább használni semmit, eladom addig, amíg még nem bukok rajta több 100K-t😳
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- Viccrovat
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest