Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Tudom, és PC módod sincs, csak a Játék és Grafika képmód tud teljes chroma-t, illetve azt hiszem csak előbbi ad alacsony lagot, de a mellé nincs teljes értékű színkezelés. Kb. ezek közt sakkozgatva mondtam le a fapados BFI-ről és minusz 170k-ról az LG javára.
De használnál amúgy kettőnél többet teljes értékűen?
TV adáshoz jobb a Coax és CI kártya, vagy gyakorlatilag HDMI 1.0 is elég. E mellé elfér egy medéalejátszó és lemezes lejátszó, vagy lemezes és PC, mindháromnak egyszerre nem látom értelmét (nekem pl. egy szál PC van és kész, még coaxot se dugtam rá, pedig ki akarom majd próbálni).
Ja, és akkor még ott van a WiFi vagy UTP, mint csatlakozás, sokak elégedettek a beépített lejátszókkal (nekem addig volt benne UTP, míg elolvastam a felhasználói feltételeket).
~~~ más ~~~
Kicsit bővebben is tanulmányozgattam/méregettem a HDR-t a C7-en. A műszer is azt mondja, hogy fakók a sötét színek, nem csak én láttam olyannak az embereket sötét vagy közepesen világos jelenetekben, mint ha át lennének fagyva, vagy betegek (zombik) lennének, tényleg nincs elég szín az arcbőrükön se.
A színeknek nem is a szaturációja van lefojtva (én először arra gyanakodtam, hogy chroma mapping probléma), hanem a fényességük van lecsúszva a szürkékhez képest. Fura, valahogy úgy van most megcsinálva a HDR mód, hogy "kikiabáljon a színek mögül a fehér", mert az nincs úgy visszafogva, mint a színek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nyaralás topik
- sziku69: Szólánc.
- Egér probléma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- YouTube
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- LG ( OLED77G48LW) 195CM 4K OLED SMART TV ! 2024 UJ MODELL! AKCIÓ
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE65S95CAT) 165CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ%
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest