Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
janos666 #7134 üzenetére
Szerintem a csúszkás megoldáshoz nagyon komoly időzítő elektronika kell, bár én még csak PWM-el villogtattam LED-et Arduinoval, szóval nincs nagy elektronikai tapasztalatom... de az ilyen digitális vezérlés minden esetben órajelhez kötött szerintem, tehát muszáj megadni egy frekvenciát a panelnek. Ha 1 ms black, 6 ms frame, 1 ms black insertet akarsz, ahhoz már 1kHz-es panelvezérlés kéne.
Egyébként a BFI-nek kell, hogy legyen valami alsó határa, ahol érződik a hatása. Ha túl rövid a black frame, akkor lehet nem is látszik. Jó kérdés, hogy 1 ms egyáltalán érezhető lenne. Szóval látható vibrálásnak kell lennie, mert a retina kémiai alapon működik, fehérjék cikáznak ide oda, ez a szűk keresztmetszet.
A mozi pilléjét kéne szimulálni, akkor megnyugodnának a kedélyek
+ esetleg szimulálni az LCD blurt 5:5 pulldown-nál, hogy az 1. és 5. frame egy 50-50% -os átmeneti frame... de torokszorító, hogy az LCD gyengeségeit kellene szimulálni :/ vagy BFI vagy TM. Nincs jó megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest