- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
válasz
1stVikman #71000 üzenetére
Mert ha így is, úgy is kellene külső lejátszó...
Kell! Az sem érdekel, ha sokan fikáznak ezért, de tartom a véleményemet. Olvasom itt (és máshol) a sirámokat a belső lejátszók korlátai miatt. Az emberek beruháznak egy remek OLED tévére, de a hozzá illő lejátszó beszerzése már fájós. Inkább elviselik a DTS hiányt, a DLNA korlátait, a tévés Plex kliensek nyűgjeit, stb, stb. 2011 óta van "lapostévém", de a média playerem hamarabb megvolt, mint a tévém! Tovább megyek, eleve olyan média playert vettem mindig, ami hálózatról képes lejátszani. Nem vagyok hajlandó görcsölni pendrive-val, HDD-vel. Persze tudom, sokan dafke elutasítják ezeket az úri huncutságokat. -
alaves
addikt
válasz
1stVikman #71000 üzenetére
"az androidtv limitációja, hogy csak 60hz-et tudnak lejátszani az alkalmazások"
Szerintem ez csak az app-okra lehet igaz. Azt gondolom, hogy a Philips TV-k belső lejátszója azonos, független az alkalmazások limitjétől, akár saphiOS, akár android az operációs rendszere. Az OLED754 (saphi) és a C1 (webOS) médialejátszója is kadenciahelyes.
De javítsatok ki, ha tévednék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest