- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
A logó fenyerejenek beállításat ha védeni akarom ki vagy magasra kell tenni?
nem értem a szöveget pedig párszor elolvastam
Ne aggódj az értelmezési problémán, én is vagy 3x elolvastam és nem én vagyok a hülye. Az LG nem volt képes rendes magyar fordítást készíteni, gondolom szavak lefordításából rakták össze értelmetlen mondatokat. Kb. az egész TV manualja és user guide-ja szemétre való fordítás. De beleolvastam az angol változatba is, szerintem azt is idióták írták. Sajnos magadnak kell utánaolvasni hogyan működnek a tv által támogatott szabványok és funkciók, mert a hozzá adott leírás színvonala évről évre alkalmazkodik az átlagos USA-beli vásárlók értelmi színvonalához. Azaz egyre hülyébbeknek írnak TV használati útmutatót. A felületes vásárló azt hiszi ha ránéz a leírásra, hogy áá, jó vastag 137 oldalas akkor abban biztos le van írva minden is jól! Tudom mert tegnap nyomtattam ki a PDF-et, ugyanis az én 65C1-em dobozából valamiért hiányzott a rendes leírás, csak a 4-5 oldalas idiot-guide volt benne hogyan kell kiemelni a dobozból és a lábat rászerelni. Naszóval nyomtatás közben (2oldalas, laponként 2 oldalt nyomtatva elfordítva, papírtakarékosság okán) volt alkalmam beleolvasgatni, hát tragédia milyen szinten primitív a leírás. A funkciók magyarázata kilóra ott van, de mintha marketing bullshittelő írta volna, nem ad választ rá, hogy: 'ez mégis mire való?".
Ez a logo fényerő állító szuperfunkció pontosan beleillik ebbe a használhatatlab leírás témába. Sajnos ilyen hosszú grafománia után se fogod megkapni a választ az egyszerű kérdésedre, MERT ÉN SE TUDTAM KIDERÍTENI :(
Annyi viszont biztos, hogy bekapcsolt logófényerő piszkálás esetén a felíratosan lejátszott filmeknél megakad 1-1 képkocka erejéig a lejátszás mikor új felírat kerül a képernyőre. Egyből észre fogod venni, elég zavaró mozgalmas jeleneteknél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG (OLED55C47) 140CM OLED 4K SMART PRÉMIUM UJ MODELL!
- LG OLED evo G3, 65 col, 4K felbontás, Garanciális
- LG OLED 55 BX TV - 4K, 120Hz, 140cm
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest