Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ricsip

addikt

válasz S@c@ #62318 üzenetére

A logó fenyerejenek beállításat ha védeni akarom ki vagy magasra kell tenni? :F :F nem értem a szöveget pedig párszor elolvastam

Ne aggódj az értelmezési problémán, én is vagy 3x elolvastam és nem én vagyok a hülye. Az LG nem volt képes rendes magyar fordítást készíteni, gondolom szavak lefordításából rakták össze értelmetlen mondatokat. Kb. az egész TV manualja és user guide-ja szemétre való fordítás. De beleolvastam az angol változatba is, szerintem azt is idióták írták. Sajnos magadnak kell utánaolvasni hogyan működnek a tv által támogatott szabványok és funkciók, mert a hozzá adott leírás színvonala évről évre alkalmazkodik az átlagos USA-beli vásárlók értelmi színvonalához. Azaz egyre hülyébbeknek írnak TV használati útmutatót. A felületes vásárló azt hiszi ha ránéz a leírásra, hogy áá, jó vastag 137 oldalas akkor abban biztos le van írva minden is jól! Tudom mert tegnap nyomtattam ki a PDF-et, ugyanis az én 65C1-em dobozából valamiért hiányzott a rendes leírás, csak a 4-5 oldalas idiot-guide volt benne hogyan kell kiemelni a dobozból és a lábat rászerelni. Naszóval nyomtatás közben (2oldalas, laponként 2 oldalt nyomtatva elfordítva, papírtakarékosság okán) volt alkalmam beleolvasgatni, hát tragédia milyen szinten primitív a leírás. A funkciók magyarázata kilóra ott van, de mintha marketing bullshittelő írta volna, nem ad választ rá, hogy: 'ez mégis mire való?".

Ez a logo fényerő állító szuperfunkció pontosan beleillik ebbe a használhatatlab leírás témába. Sajnos ilyen hosszú grafománia után se fogod megkapni a választ az egyszerű kérdésedre, MERT ÉN SE TUDTAM KIDERÍTENI :(
    Annyi viszont biztos, hogy bekapcsolt logófényerő piszkálás esetén a felíratosan lejátszott filmeknél megakad 1-1 képkocka erejéig a lejátszás mikor új felírat kerül a képernyőre. Egyből észre fogod venni, elég zavaró mozgalmas jeleneteknél.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés