- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sidorovich #61346 üzenetére
Közben találtam egy Reddit threadet is a problémáról, úgy tűnik nem vagyok teljesen egyedül: https://www.reddit.com/r/OLED/comments/no5hx6/lg_c1_55_stand_bad_quality_control/
Kíváncsi leszek mennyi idő mire kijön a szervizes és mire jut, nagyon csalódott vagyok ilyenkorra már azt hittem rég beállítom és játszom rajta.
Tényleg nagyon furcsa, a műanyag talp tökéletes illeszkedik a TV hátlapjára, a 2 kis műanyagpöcök beér a résekbe, és mind a 4 csavarfurat illeszkedik. De ha a fémlapot rácsavarozom a műanyagtalpra és így illesztem rá a TV hátuljára az egész talpat, akkor amiatt már nem ér el addig, a 4 furat félig van csak átfedésben, és a 2 kis pöcök sem ér el a résekig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG OLED evo G3, 65 col, 4K felbontás, Garanciális
- Beszámítás is - Samsung QE65QN900B 8K
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest