Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
"Ez az egész felbontás mizéria véget fog érni 2 év múlva, mert egyáltalán nem lesz FHD kijelző. Ez még csak most kérdés, mert csak a felbontás miatt nem kell 55"-ban UHD-t venni jelentősen drágábban. "
Most sincs értelme beszélni róla, mert az OLED topikban vagyunk.
2 jelenleg is kapható FHD OLED van, ebből mindkettő erősen kompromisszumos.
Az egyik hajlított panellal érkezik és 2015-ös technika van alatta, a másikban is 2015-ös technika vagyon, de ott még 3d sincs, webOS 2.0 stb...
(a 910-esről és az A7V-ről beszélek) A 910 elméletben még a 2016-osok fényerejét sem hozza, az A7V-nél nem tudom mi a helyzet.Magyarán vehetsz FHD OLED-et, de csak kompromisszumokkal teheted meg... mármint a felbontáson kívül is.
-
törölt tag
Már megbocsáss de ki a francot érdekel a több milliós kivetítővel rendelkező pacák és a kivetítője, mikor itt az alap oledet is alig tudja kiköhögni a többség. Faszért kell itt mindig a feszkót kelteni. Nem te vagy aki a technológiára hatással van és én sem.Az uhd itt van és marad is gondolom mint az fhd anno. Miért kell minden kibaszott bejegyzésednek azt az érzetet kelteni azokban akik uhd t vettek, hogy felesleges volt.
Nincs a környékeden valaki aki kiverné neked? Csak kérdem? Én nem szeretném. -
Ren Hoek
veterán
1 méterről 42 colon ordítanak a pixelek FHD-n. Akkor teljesen elhiszem, hogy 2 méter körül is ugyan ezt látnám 55 colon.
A 2.2 méter 55 col FHD egy technikai mérés.a.20/20-as látásúakkal. Szerintem ezt kár vitatni, mert ez egy általánosan elfogadott, kimért érték.
Az, hogy az egyéni toleranciád és a látásélességed hol van, azzal nem foglalkozik a táblázat. Persze ez is megszokás kérdése. Aki egész életében az alacsonyabb PPI-hoz szokott óriás méretű kijelzőkkel, annak ehhez adaptálódott az agya. Én utóbbi x évben a nagyobb PPI-os eszközökhöz szoktam, 42 col FHD, 1.8 méterről, 23 col FHD monitor. Ehhez képest most a 27 colos FHD borzasztó rácsos. Megszokhatatlan kategória, főleg szemüvegben.
Más meg észre sem veszi, kérdezi hol a probléma.Szóval az egyéni tolerancia és az anatómiailag mért adatok alapján van létjogosultsága a 4K-nak 55 colon. Főleg ha monitor opció is ott van, inkább 2 méter nézőtáv alatt.
... de azzal egyetértek, hogy meddő vita,(ígérem nem is hozom fel többé) mert hamarosan nem lehet már kapni FHD kijelzőket OLED-ből. Árban már ott vagyunk, hogy LCD-ből sem, mert arányaiban nem drágábbak annyival. Mivel OLED-ből nincs összevetési alap, ezért nem tudjuk a 4K mennyivel drágább. Ha lenne egy valódi 2017-es FHD modell, új elektronikával...az gyanítom nem 350K-ba kerülne. Mondjuk tfh 100e felár lenne A 4K-n. Mindenki döntse el megérné ez vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- New World - az új Amazon MMORPG
- OpenMediaVault
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor