Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
válasz
Pelican #54318 üzenetére
Úgy látom gondod vannak a szöveg értéssel! Le írtam, hogy jártam volt akikkel normálisan meg tudtuk, beszélni. Nem értem miért nem tudod elfogadni, hogy ez meg lett beszélve, és ennyit tud a b9! Tudom szentségtörés egy oledre, azt írni, hogy ez nem jó! Mert gondolom a te hibátlan oled tvd el minden este, oda ülsz és mondod te vagy a legjobb a világon! Egy a lényeg ez egy topik, ahol meg lehet vitatni! Kinek mi a jó! Nekem nem kell igazolni semmit! Fogad el B9 nek és az olednek vannak nyűgjei! Black crush és társai! De van aki ki fogta van egy jó oledje! Ami jó és legyen több jó oled tv! De jelenleg nekem nem jött be! Így marad ez mert! Jó lcd gyülőlést!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest