- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Jegesmaci81 #52625 üzenetére
Egy(?) oszlop vezérlése hibás. Ahogy snpetit is írja, ez egy belső kontakthibának tűnik, ami a TV mozgatásával járó mechanikai behatások miatt eltűnhetet. Sz@r ügy, mert van egy rejtett hibád. Inkább ne piszkáld, hanem reménykedj benne, hogy hamar előjön. De akkor ne cipeld sehova, hanem hívd a szervizt.
Anno én is belefutottam egy ilyenbe egy samsung hulladékkal. Fél óra használat után jelent meg a csík. Szerencsére nekem visszavitel után is produkálta a hibát.Semmi köze az elosztó földeléséhez. Annál is inkább, hogy sem a TV sem a router nem földelt. HDMI kábel sem tud ilyen hibát okozni, ahogy a router közelsége sem.
-
snpetit
aktív tag
válasz
Ez bizony panel vagy átvezető kábel hiba. Mozgatásra újra kontaktot kapott az a rész. Felrakáskor nem hajlott nagyon a panel?
Próbáld mozgatni a panelt óvatosan előjön-e újra. Hátulról óvatosan kopogtasd meg körbe is. Szopóka az ilyen hiba ami nem reprodukálható. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ahogy Celtis kolléga is írta, ilyet router biztosan nem okoz, sőt semmi sem. Ezt nem mutattad meg nekik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest