Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
"Vágom" a lényeget, csak azt nem érted, hogy ua. távolságról egy adott felbontás/kijelzőméret felett egyre kevesebb (vagy semmi) különbséget nem lát egy "átlag júzer" .... a stream-ek nagy része elég rendesen tömörített még manapság, erre írtam, hogy cca. 2.5m-ről cca. 55"-on egy jelenlegi (átlagos) 4K stream és egy (lemezes) FHD között (+ felbontásbeli) különbséget nem nagyon fog látni senki (a "4K szuperhősöket" leszámítva
).... a stream-nél az 1080 és 2160 között azért látni különbséget, mert kb. (durván) olyan, mintha ua. a filmet megnézed FHD BD-n, majd utána DVD-n.... 
-
Madwe
nagyúr
Ez így nem feltétlen igaz, mert streamelt fhd és 4k az kb a 720p s fhd ugrás lemezesen
ettől függetlenül 4kt én látom, 55 igaz 1.5m nézem. Hdr viszont nagyon is jelentősen látszik, ammeg csak 4k esetén van (illetve netflix kevés sávszél esetén a hdrt megtartja először s felbontást veszi vissza fhdra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
).... a stream-nél az 1080 és 2160 között azért látni különbséget, mert kb. (durván) olyan, mintha ua. a filmet megnézed FHD BD-n, majd utána DVD-n.... 
ettől függetlenül 4kt én látom, 55 igaz 1.5m nézem. Hdr viszont nagyon is jelentősen látszik, ammeg csak 4k esetén van (illetve netflix kevés sávszél esetén a hdrt megtartja először s felbontást veszi vissza fhdra)
Vhiktor