Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Piftuka #50487 üzenetére
A panával kapcsolatban : pár hónapja létezik egy gyári garancia meghosszabbítás lehetősége (+ 3 év ), sajnos én ezt már csak akkor tudtam meg , amikor már rég megvettem hozzá a M.M-es goldot , az ára kb. annyi mint a goldnak .( Hasonló , mint a Sony +gari). Ha panát veszel ezt érdemes megfontolni .( Szerintem) Panel lottó az viszont van , lásd nálam is ott a banding ( talán elmúlik, talán nem és a két sávban ting ting az már nem fog "meggyógyulni")
ezekkel a problémákkal nem árt kalkulálni , én lehet még az idén "kíváncsiságból" rákérdezek a helyi Pana szervízben , hogy ez gariban panel csere vagy sem . ( Van időm , még 22 hónap)
Mellesleg igazából ez az LGD sara , ők gyártanak mindenkinek kijelzőt ( az meg egy másik dolog , hogy a sz@rt nem kellene átvenni és beépíteni) talán a 2020-as modellekben jobb lett vagy lesz a panel .
Ettől függetlenül a képminőség , bőven veri a qledeket én nem bántam meg. (Még nappali fényviszonyok között is ) -
-
daneel_hu
addikt
válasz
Piftuka #50487 üzenetére
"Kaphatok választ, kérem tisztelettel, az itt feltett, szervizzel és egyes típusokkal kapcsolatos kérdéseimre?
"
Ezeket nem lehet azért pár mondattal elintézni.
Szerintem olvasd rendszeresen a topikot, jobban jársz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest