Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• wallace 234

őstag

válasz Citroware #48805 üzenetére

Igazából pont a Netflixnél nem használom nem is érzem a hiányát. A TM- ont tiptv nél De-judder 1 esen van a De-Blur 10 en van. Így nekem nem olyan művi a kép! De ugye mindenki más ki jobban lát ki nem! Ezért lehet állítani, ahogy írtam is valamiért nem olyan mint a B7 nél volt, De-judder jobban hibázik ill művibb a kép. Én így látom. Szóval nem használhatatlan a TM csak éppen, nem ártana egy frissítés, ami helyre tenné! :R

• Fisha

őstag

válasz Citroware #48805 üzenetére

Én vagyok a fő kekec az ügyben: használható azért a TM, csak vannak tartalmak, amiket nem annyira szeret. Ott akár minden második jelenetben láthatsz valami artifactot. Amikkel nincs annyira baja, ott csak mondjuk óránként 4-5-öt fogsz észrevenni. Ami kicsit ront ezen, hogy jellemzően a csökkentett sávszélességű dolgokkal van baja, azaz minden tartalomszolgáltatóval. Ott is inkább az UHD-HDR dolgokkal. Csak hát szerintem legtöbben pont erre használnák.
    Bluray szintű sávszélességgel már nincs különösebb baja. Illetve az 1080p-s dolgokat is jobban szereti, de ott azért akad hiba.

TM nélküli mozgás: szerintem mindenkinél ugyanolyan, csak valakinek elég gyors a szeme, hogy lássa, valakinek meg nem. Ez nem bántás, én örülnék ha nem látnám. :)
    Nagy kontrasztú, közepes sebességgel mozgó dolgok csúnyán duplán látszódnak a képernyőn. Pl. egy ellenfényben megvilágított fej. Szerintem szokhatatlan. Mások szerint szokható.

Én még azért mindig nehezen hiszem, hogy ez más lenne C-től felfelé, de kíváncsian várom sati részletesebb tesztjét, ha végül cx lesz a befutó.

Új hozzászólás Aktív témák