Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
válasz
szazbolha #46259 üzenetére
Hát nézd mindenki maga tudja, hogy mi a jó neki. Mint te is mondtad, első körben maga a kalibracio egy dolog, a mozgasmegjelenites más, nálam kivan kapcsolva, minden féle mozgást skálázható zajszurest segítő korrekció, bekapcsolva idegesitett. Az hogy 24 fpst akarsz látni az mint mondtam megoldható trükközés nélkül, a fenti médialejátszó segítségével, automatán átvált 24 fpsre a tv amikor elinditod a filmet. Egy mínusz van a DV támogatás hiánya.
A referencia beállítások szerintem azért fontosak mert akkor látod azt amit az alkotók valóban elkepzeltek - ezt a színekre és a gammara értem - ha neked más a preferenciad akkor ott valami sántít, mert értem én hogy te mást szeretnél, de mondjuk a Kört én szeretném úgy nezni, ahogy az ki lett találva, a vendéglőben sem megyek be a konyhába szólni a szakácsnak hogy szuper a vacsora de én másképpen csinálnám.
-
válasz
szazbolha #46259 üzenetére
Kapcsold ki a mozgáskorrekciót. Más lehetőséged nincs.
A 60 Hz 60 fps, a 24 Hz 24 fps. A filmek 24 fps-el fognak megjelenni, már amelyik úgy készült. A 99%-uk 24 fps-s. Azok úgy fognak megjelenni. Ha nem akarod, hogy annyira folyamatos legyen, akkor kapcsold ki a mozgáskorrekciót teljesen. Én úgy nem tudom nézni, de neked lehet úgy lesz a jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Coca Cola Vanilla
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Samsung QE65S90DAT 4K OLED 65"
- LG 65" OLED65C31LA 4K UHD OLED evo TV! G-Sync / 100Hz
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG ( OLED77G48LW) 195CM 4K OLED SMART TV ! 2024 UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest